Kontor til leje København

Søger du et kontor til leje København med central beliggenhed og fleksible faciliteter? I Ejendommen Buen finder du flere lyse og rummelige erhvervslejemål til både små og store behov.

Vil du se lokalerne på egen hånd, eller har du spørgsmål til vores kontorlokaler København?

Bestil en fremvisning, eller hør mere ved at ringe på 33 12 18 03 eller skrive til buen@lf.dk.

Kontor til leje København – tæt på kunder og konkurrenter

København er Danmarks absolut største by, og hovedstaden er da også centrum for en stor del af erhvervslivet. For de fleste virksomheder vil gerne bo centralt i København, hvor de er tæt på deres kunder – og ikke mindst deres konkurrenter.

Udbud følger som bekendt efterspørgsel, og markedet byder på masser af kontorer til leje i København. Så hvorfor så lige vælge Ejendommen Buen som dín virksomheds næste base?

Konkurrencedygtig husleje
I Buen kan du leje kontorlokaler tæt på Strøget, Rådhuspladsen, Vesterbro og Frederiksberg. Vi har hver eneste dag et stort flow af pendlere, lokale og brugere af byens mange tilbud – lige forbi vores bygninger. Buens kontor- og butikslokaler har en billigere husleje end mange af byens andre centrale placeringer, så hold øje med vores ledige lokaler lige her.


Beliggenhed og udsigt
Er beliggenhed din førsteprioritetet, når du skal finde et kontor til leje i København, er Ejendommen Buen et sikkert valg. Her har du mange af hovedstadens attraktioner inden for gåafstand, ligesom du kan glæde dig over at være nabo til flere af byens arkitektoniske vartegn.

Du kan få eksempel få frit udsyn til SAS-hotellet, Axel Towers og Rådhustårnet afhængigt af, hvor du befinder dig i bygningen. Og vil du for alvor have overblik over byen, kan du altid strække benene på Buens tagterrasse, hvor du også kan få stillet sulten i Buens personalekantine.

Offentlig transport lige til døren
Mange pendler til København fra forstæder og byer uden for hovedstadsområdet. Din virksomhed har med næsten sikkerhed også en eller flere ansatte, som ikke bor lige om hjørnet. Ellers kommer flere af jeres kunder sikkert udenbys fra. Derfor kan det også godt betale sig at være tæt på offentlig transport, når du skal finde et kontor til leje i København.

Heldigvis kan du næsten ikke komme tættere på offentlig transport i Ejendommen Buen. Vesterport Station ligger så tæt på, at det er lige før, at du kan hoppe på S-toget direkte fra kontoret. Kommer du eller dine medarbejdere med regional- eller InterCity-tog, har du Københavns Hovedbanegård lige på den anden side af Vesterbrogade, ligesom der også kører flere buslinjer i gaderne omkring Buen. Og når den nye Cityring åbner, har du Metroen lige under fødderne.

Kontor til leje København

Fleksible faciliteter og lyse lokaler

Vi har plads til alt fra selvstændige og startups til etablerede virksomheder og nyopstartede kontorfællesskaber. Vores lejere tæller i dag alt fra webbureauer til vikarbureauer, ligesom stueetagen huser en række detailforretninger. Ejendommen Buen råder nemlig over kontorlokaler af mange forskellige størrelser.

Fælles for mange af lokalerne er dog det livlige lysindfald. Buens facader er udstyret med store vinduer, der sikrer et optimalt lysindfald. Og som de fleste nok ved, er dagslys sundt og med til at holde motivationen på kontoret oppe.

Kontakt os for kontor til leje i København

Vi har løbende ledige erhvervslejemål i København. Har du spørgsmål til lokalerne, eller er du bare på udkig efter et kontor til leje København, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 12 18 03 eller buen@lf.dk.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os