Ledige erhvervslejemål i København
Ejendommen Buen

Er du på udkig efter ledige erhvervslejemål København?

I øjeblikket kan vi tilbyde følgende ledige erhvervslejemål København.

Derudover har vi løbende erhvervslejemål i forskellige størrelser, så vi hører altid gerne fra Jer.

Vester Farimagsgade 1, 3.sal
Vi tilbyder lyse og indbydende kontorer fra 25 m2
Kontoerne er beliggende på ejendommens 3. sal

Hold øje med Buens ledige lejemål i København

Som lejer i Buen bliver du en del af en professionelt drevet ejendom centralt i København. 

Udover attraktive og nyistandsatte kontorlokaler, har man som lejer adgang til:

 • Gratis adgang til ekstra mødelokaler.
 • Mulighed for leje af arkiv/ekstra opbevaring i kælder.
 • Fantastisk placering.
 • Tæt på alle typer offentlig transport.
 • Fælles kantine, som drives af Madkastellet
 • Tagterrasse med udsigt over byen.
 • Konkurrencedygtig husleje, som er langt billigere end på Strøget (og ligger to minutter på cykel fra Buen). 
 • Ejendomskontoret ligger i Buens egne bygninger, og derfor er vi altid tæt på og til at komme i kontakt med. Vi kender vores lejere, og vi vægter nærhed og tilgængelighed højt.

Der er altså masser af gode grunde til at vælge Ejendommen Buen, hvis du leder efter ledige erhvervslejemål i København – uanset om du søger et nyt kontor til din virksomhed, eller du er på udkig efter en central beliggenhed til din butik.

I stueetagen finder du salgslokaler til din butik af forskellige størrelser – lokaler med en beliggenhed lige ud til Vester Farimagsgade eller Vesterbrogade. Ejendommen huser allerede en 7-Eleven samt flere små specialbutikker og restauranter, som nyder godt af den jævne turiststrøm fra Hovedbanegården og det livlige lokalliv.

Vil du høre mere om fordelene ved at være lejer i Ejendommen Buen? Læs, hvad nogle af vores nuværende lejere siger om det at bo i Buen.

Vi har løbende kontorlejemål i forskellige størrelser, så følg med her på siden, hvis du ønsker en beliggenhed centralt i København. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Linda Marie Nyholm på 3061 1563 eller lny@lf.dk.

 


 

Tiltræk de rigtige medarbejdere – og kunder

København er Danmarks hovedstad, største by og absolutte erhvervscentrum. Og med omkring 1,3 millioner indbyggere i hovedstadsområdet byder byen på et utal af potentielle medarbejdere – og ikke mindst kunder.

Men der er flere gode grunde til at kigge efter ledige lokaler til erhvervslejemål i København end kommende kunder.

København har for eksempel flere store uddannelsesinstitutioner – og derfor endnu flere nyudklækkede studerende og potentielle medarbejdere.

Lokale universiteter og erhvervsakademier som Københavns Universitet, IT-Universitetet, CBS, CPHbusiness og DTU klæder studerende på til at mestre en bred vifte af kompetencer – kompetencer, som kan give værdi til din virksomhed.

Men det er ikke kun i dansk regi, at København er populær. Byen hitter bestemt også internationalt, og København er populær som konferenceby. Det skyldes ikke mindst den centrale placering på grænsen mellem Skandinavien og det europæiske fastland, som gør byen til et trafikalt knudepunkt.

Samtidig er København kendt for at være en miljøvenlig by med en yderst velfungerende offentlig transport og en finmasket infrastruktur. S-tog, metro og busser binder byen sammen på kryds og tværs og gør det nemt for både lokale og besøgende at komme rundt i byen.

Lufthavnen ligger desuden tættere på den indre by end i de fleste andre storbyer – og med metroen tager det kun knap 20 minutter at komme fra lufthavnsterminalen til et møde i centrum.

Der er altså følgende gode grunde til at kigge efter ledige kontorer i København frem for andre byer i Danmark:

 • Større potentiale for at tiltrække de rette medarbejdere
 • Et potentielt større netværk af kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter
 • Velfungerende offentlig transport
 • København er et yndet mål for konferencer

Er du allerede overbevist om fordelene ved at søge erhvervsleje København, og mangler du et kontor eller butikslokaler København? Kontakt ejendomskontoret på 33 12 18 03, og hør nærmere.


Central beliggenhed og fleksible faciliteter:
Dine fordele som lejer i Ejendommen Buen

Der findes et utal af ledige erhvervslejemål København. Så hvorfor egentlig vælge Ejendommen Buens kontorlejemål som din virksomheds nye fysiske rammer? Læs videre, og bliv klogere på dine fordele som lejer.

Central beliggenhed
Ejendommen Buen ligger centralt i København – tæt på Indre By, Vesterbro og Frederiksberg samt offentlige transportmuligheder.

På den ene side af ejendommen finder du Indre By med nogle af Københavns største turistattraktioner og masser af shoppingmuligheder. Vender du blikket den anden vej, finder du det hippe Vesterbro med et pulserende caféliv samt det formidable Frederiksberg, som indbyder til afslappende gåture, shopping eller en kaffe i pausen.

Tæt på transport
Du får et kontor, der er beliggende midt imellem to af København store trafikale knudepunkter: Københavns Hovedbanegård og Vesterport station. Herfra er der adgang til både busser, Regional- og InterCity-tog og de lokale S-tog. Ejendommen Buen er derfor nem at komme til og fra for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Tæt på Buen er også adgang til den nye metrolinje, Cityringen, hvilket gør det endnu nemmere at komme rundt.

Du får altså adgang til masser af transportmuligheder lige rundt om hjørnet som lejer i Ejendommen Buens kontorhotel København.

Moderne og lyse kontorlokaler København
Der er næppe noget, der dræner energien og motivationen mere end mørke og indelukkede lokaler. For dagslyset styrer humøret, og derfor er det vigtigt med et godt lysindfald og albuerum, når du arbejder.

Buens kontorlokaler er nyrenoverede og udstyrede med store vinduer, der tillader solens stråler at kigge ind på kontoret. Det er med til sikre et optimalt lysindfald – og forhåbentligt et højere energiniveau og en større arbejdsglæde.

Fleksible faciliteter og gratis mødelokaler
Alle kan have glæde af lysindfald og moderne arkitektur – men ikke alle har brug for lige meget plads. Ejendommen Buen har derfor kontorlokaler i mange forskellige størrelser. Dermed har vi plads til både start ups, SMV’er og større virksomheder.

Skulle du alligevel få pladsmangel i ny og næ, får du som lejer i ejendommen adgang til Buens mødelokaler – ganske gratis.

Unik udsigt over byen
Selvom kontorlokalerne i Ejendommen Buen er både lyse og moderne, kan man alligevel godt trænge til at strække benene og få frisk luft til lungerne og hjernecellerne i ny og næ – og det er der rig mulighed for på bygningens store tagterrasse.

Herfra kan du få et frisk perspektiv på tingene og opleve panoramaudsigten over byen – fra rådhustårnet og det ikoniske SAS-hotel, over Palads og Vesterport til Vesterbros skyline. Og bliver du sulten af al den friske luft, kan du jo passende kigge forbi Meyers kantine, som du også finder på bygningens tagterrasse.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os