Det siger vores lejere

Vi har spurgt vores lejere om, hvad de synes om at drive erhverv fra Buen.
Læs med her for at se, hvad de svarede.

“God kommunikation”

“Vi har været lejere siden 1989 og er af den opfattelse, at der altid har været en god kommunikation mellem os som lejer og ejendomskontoret. Ejendommen bliver vedligeholdt og de gange vi har haft problemer, har vi fået hjælp på ejendomskontoret.”

– Søren Michelsen, Kontor og Papir

Find Kontor og Papirs hjemmeside her.
“Den centrale beliggenhed”

”Igennem 40 år har vi hos Alt Rejser været lejer hos Buen, og det har vi gennem alle årene været utroligt glade for. Den centrale beliggenhed gør det ikke blot let for vores team at komme til og fra arbejde, men er med til at give os store konkurrencemæssige fordele.

Derudover skaber det liv og en dynamisk hverdag, da mange forbigående københavnere og turister spontant kigger ind og vores mange fantastiske kunder, altid ved, hvor de kan finde os. Vi takker for et godt samarbejde og ser frem til mange flere i hjertet af København”

– Sergey Gorbachev, Alt Rejser

www.altrejser.dk
Visum til hele verden. Rejser til Rusland
“Convenient traffic connections”

“It was a right decision to move into Buen. We can definitely recommend this office building to other companies.

It has perfect location, convenient traffic connections and a parking area in the back of the building. There are many shops, restaurants around here, and there are 2 supermarkets close by.

Cleaning is done frequently in the common area. It is easy to reach the office managers. We can feel that we have been taken care of.”

– Claire Jei Bai, China Cultural Center in Copenhagen
“Flot renoveret”

“Ejendommen Buen ligger med den mest centrale beliggenhed i hjertet af København, tæt på offentlige transportmuligheder, og med handicapvenlig indgang/elevator.

Lokalerne har store vinduer, med et godt lysindfald, og gangarealer samt fællesfaciliteter som køkken og toilet, er løbende flot renoveret.

Ved små eller større udfordringer har jeg, i de 17 år jeg har været lejer, altid oplevet hurtig og kompetent hjælp fra ejendomskontoret.”

– Hanne Toften, Buens Klinik for Fodterapi, Statsautoriseret Fodterapeut

www.hannetoften.dk
Lyder Buen som et sted, du kunne tænke dig, at have kontor?

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os