Det siger vores lejere

Vi har spurgt vores lejere om, hvad de synes om at drive erhverv fra Buen.
Læs med her for at se, hvad de svarede.

“Flexibilitet i hverdagen”

”Vi flyttede ind i skønne, nyistandsatte lokaler i februar 2021. Både under istandsættelsen af lokalerne samt efterfølgende, har vi oplevet fin kommunikation med ejendomskontoret. Som lejer føler man sig set og hørt. De små efterjusteringer der har været ifm. indflytningen er forløbet problemfrit. Vi boede tidligere i et beboelseskvarter i Roskilde, men nyder nu at være kommet til København, tæt på samarbejdspartnere og modtagerne af vores overskud. De fleste medarbejdere har også fået kortere vej til job, så det giver mere flexibilitet i hverdagen”.

– Jette Flyvholm, Landbrugslotteriet

 


“Perfekt beliggenhed”

”Vi er meget glade for at være for at være flyttet ind i Buen. Den centrale beliggenhed gør det nemt for alle at komme på kontoret som et solidt alternativ til at arbejde remote. Den gode assistance i forbindelse med etableringen af vores kontor, har været utrolig vigtig for at skabe et godt miljø, som vi alle har lyst til at arbejde I. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.”

– Tue Lystrup, KeyCore

 


“God kommunikation”

“Vi har været lejere siden 1989 og er af den opfattelse, at der altid har været en god kommunikation mellem os som lejer og ejendomskontoret. Ejendommen bliver vedligeholdt og de gange vi har haft problemer, har vi fået hjælp på ejendomskontoret.”

– Søren Michelsen, Kontor og Papir

 


 

“Flot renoveret”

“Ejendommen Buen ligger med den mest centrale beliggenhed i hjertet af København, tæt på offentlige transportmuligheder, og med handicapvenlig indgang/elevator.

Lokalerne har store vinduer, med et godt lysindfald, og gangarealer samt fællesfaciliteter som køkken og toilet, er løbende flot renoveret.

Ved små eller større udfordringer har jeg, i de 17 år jeg har været lejer, altid oplevet hurtig og kompetent hjælp fra ejendomskontoret.”

– Hanne Toften, Buens Klinik for Fodterapi, Statsautoriseret Fodterapeut

www.hannetoften.dk

“Altid god kommunikation”

Hos Webamp har vi haft adresse i BUEN siden 2018, og er stadig utrolig glade for den centrale beliggenhed og de lækre lokaler. Den centrale placering lige mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport Station gør det nemt for både vores medarbejdere og kunder at komme ind på kontoret. 

Vi nyder at bo i lyse renoverede lokaler, som er med til at danne rammen for vores gode kontormiljø. 

Som lejer hos Buen føler man sig både set og hørt. Der er god kommunikation til ejendomskontoret, som giver hurtig og brugbar hjælp, når der er brug for det.

Vi kan med stor tilfredshed anbefale Ejendommen Buen!

www.webamp.dk 
Lyder Buen som et sted, du kunne tænke dig, at have kontor?

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os