Butikslejemål i Buen

Leder du efter det perfekte butikslejemål i hjertet af København? Så har Buen den helt rigtige placering til dig og din butik – i smørhullet mellem Vesterbro, Frederiksberg og Indre By.

Læs mere om Buen, bydelene og butikslejemålene lige her.

Buen – ideelt til butikslejemål i København

Buen råder over knap 40 individuelle butikslejemål, hvor størrelserne varierer mellem 45-70 m2. Enkelte butiksenheder er mindre – helt ned til 15 m2. 

Der er mulighed for alle typer butikker i Ejendommen Buen. Vores lejere tæller både renserier, rejsebureauer og restauranter – og alt derimellem. 

Fælles for alle butikslejemål, kontorlejemål og erhvervslejemål er, at der følger en masse muligheder og attraktive faciliteter med i Ejendommen Buen.

6 gode grunde til at vælge Buen

 1. Fleksibel planløsning
  Alle Buens butikslejemål har baglokaler, men man råder som virksomhed selv over sine kvadratmeter. Det gør det muligt at lave den planløsning, der fungerer bedst for hver enkelt butik. 
 2. Ekstra opbevaring
  Det er muligt at leje ekstra arkiv-/opbevaringsplads i kælderen. Det er ideelt for butikker med brug for ekstra lagerplads til produkter, udstyr eller arkivering – eller hvis man bare vokser ud af baglokalet. 
 3. Transport
  Buen ligger strategisk godt placeret mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport Station, hvilket gør det nemt at komme til din butik med både tog, S-tog, bus og metro (med den nye cityring). Det gør din butik til en attraktiv arbejdsplads, fordi dine ansatte slipper for at skulle igennem Københavns myldretidstrafik med bil.
 4. Frokost på tagterrassen
  På 6. sal ligger Buens personalekantine, hvor alle kontor- og butikslejemål hver dag kan købe lækker, frisklavet frokostbuffet. Det er muligt at tage gæster med i kantinen, og udsigten over de københavnske tage er helt fantastisk som baggrundstapet til et frokostmøde.
 5. Mødelokaler
  Har du brug for ekstra plads til kunde- eller personalemøder, er der fire mødelokaler til rådighed på 5. sal. Lokalerne er udstyret med alt det nødvendige AV-udstyr til professionelle fremlæggelser samt tavler til store tanker og kreativ udfoldelse. Desuden behøver du ikke at bruge tid på at finde catering, for det er muligt at tilkøbe forplejning, opdækning og afrydning.
 6. Gode omgivelser
  Buens placering er attraktiv blandt københavnske erhvervsdrivende og firmaer. Bygningen ligger perfekt placeret på Vesterbro med Vesterbrogade på den ene side af bygningen og Vester Farimagsgade på den anden. Både Frederiksberg og Indre By er en kort gåtur væk, og området er evigt pulserende med mange lokale, pendlere og turister døgnet rundt. Det gør det nemt at komme frem til netop din butik, fordi alle typer af offentlig transport leder lige til døren.
 7. Billigere end Strøget

  Strøget ligger blot to minutter på cykel fra Buen på Vester Farimagsgade, men vores husleje er markant billigere end på den københavnske butikshovedåre. Buens placering i krydset af Vesterbro, Frederiksberg og Indre By har et stort flow af mennesker og shopping – ideelt for et butikslejemål i København. Hold øje med vores ledige lejemål her.


Gode råd til butikslejemål i København

Det kan være dyrt og besværligt at skifte adresse som erhvervsdrivende, og derfor er det en god idé at være ærlig og realistisk omkring dine behov nu og på længere sigt.

 • Har du brug for lager eller opbevaring – og forventer du, at dit behov for lagerplads stiger? Så er det en god idé at undersøge mulighederne for lager eller opbevaring i forlængelse eller i nærheden af dine butikslokaler. Et fjernlager kan også være en mulighed, hvis det giver mening for din forretning.
 • Holder du ofte kunde- eller personalemøder, er det bekvemt at have lokaler til rådighed med det rette udstyr. Derudover fremstår et mødelokale mere professionelt end et trangt kontor i baglokalet eller et nærliggende bageri.
 • Gode transportmuligheder er helt essentielt, hvis en butik skal være tilgængelig for både kunder såvel som samarbejdspartnere. Er der parkeringspladser? Kan man parkere sin cykel sikkert? Kan man komme frem med offentlig transport. Alt dette er værd at undersøge, før du underskriver kontrakten på dit butikslejemål.
 • Placering er (eller kan være) vigtigt for din omsætning. Sørg for, at din målgruppe har nem adgang til din butik, og det kan være en stor fordel at være placeret et sted med masser af liv, da det også kan være med til at generere nye kunder.


Skal Buen være dit nye butikslejemål i København?

Leder du efter butikslejemål centralt i København? Så kan Ejendommen Buen være den helt rigtige løsning for dig. Vores butikslokaler er fleksible i forhold til indretning, hvilket giver dig frie rammer at udfolde dig i.

Vil du høre mere om Buen og vores butikslejemål, kan du læse mere om vores erhvervsleje København her. Du kan også rette henvendelse til Linda Marie Nyholm på Tlf. 3061 1563 eller e-mail: lny@lf.dk – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os