Erhvervsleje i København

Leder du efter erhvervsleje i København til at huse din virksomhed? Hos Ejendommen Buen har vi ledige lokaler lige i hjertet af København.

Ring til os på tlf. 33 12 18 03, eller send en mail til buen@lf.dk, så finder vi en dag til fremvisning af lokalerne.

Erhvervsleje København - Ejendommen Buen ligger centralt på Vesterbro

Hvad får du, når du lejer erhvervslokaler hos Buen?

Buen har siden 1950’erne fungeret som en erhvervsejendom, der både huser butikker og kontorer. Det er derfor en ejendom, der længe har givet tag over hovedet til diverse virksomheder og kontorfællesskaber. Det betyder også, at de rigtige faciliteter og omgivelser for at drive virksomhed derfra, er blevet justeret over årtier.

Med erhvervsadresse hos Buen får du derfor:

  • Transportmuligheder der gør hverdagen lettere for ikke mindst medarbejdere, men også kunder og leverandører. Buen er nemlig placeret klods op ad Vesterport Station. Der er også kun 2 minutters gåafstand til Københavns Hovedbanegård, hvor der kan opnås forbindelse til InterCity-tog, fjernbusser og den kommende metroring som åbner i 2019. Læs mere om transportmuligheder her.
  • Store og lyse lokaler, som danner behagelige rammer for medarbejdere og besøgende. Som lejer kan du vælge lokaler i størrelser fra 50 m2 til 400 m2. Læs mere omkring ledige erhvervslejemål her.
  • Et kvarter med liv. De omkringliggende butikker og faciliteter giver området liv og skaber derfor et dynamisk miljø, som taler til de nytænkende og innovative. Læs mere omkring beliggenhed her.
  • Gode indkøbsmuligheder. Indenfor en radius af 50 meter kan I som virksomhed nemt handle ind, hvis der mangler noget til kontoret. Der ligger bl.a. en Rema 1000, Irma, Netto samt en 7/11.
  • Fantastiske oplevelser i et moderne metropolsk område. Med erhvervsadresse i Ejendommen Buen er I kun få minutter væk fra kulturelle, gastronomiske eller hyggelige oplevelser. Nyd en god middag med kunderne i Tivoli Food Hall, tag medarbejderne med til Fredagsrock i Tivoli eller i Pumpehuset. Kun fantasien sætter grænser.
  • Centrale overnatningsmulighed for kunder og leverandører. Ejendommen Buen ligger centralt placeret, og i få minutters gåafstand til forskellige hoteller, f.eks. Hotel Scandic og Grand Hotel. Vores nabo er ligeledes det ikoniske 5-stjernet Radisson Collection Hotel, Royal.
  • Mulighed for frokostordning fra Meyers kantiner. Som virksomhed kan du aftale frokostordning, som hver dag sørger for friske og velsmagende retter, der giver energi og holder medarbejdere kørende. Læs mere omkring vores kantine her.

Hvis du er interesseret i en fremvisning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 33 12 18 03, eller skrive en mail til buen@lf.dk.

Erhvervsleje København - Ejendommen Buen har moderne og nyrenoverede lokaler

Erhvervsleje i København med muligheder

Visionær og miljøbevidst
Som en stor ejendom, er det vigtigt for os, at vi gør vores for at passe på og værne omkring miljøet. Derfor støtter vi også op omkring visionen om at mindske brugen af pap og lignende materialer. Vi er også stolte af, at have modtaget diplom fra Hofor forsyningsselskab, for bedste udnyttelse af fjernkøling.

Vær med til at bestemme indretningen
Vi ved, at hver virksomhed har forskellige behov og ønsker for indretningen af lokalerne.

Det er ikke alle steder, hvor man i erhvervsleje i København kan sætte sit eget præg på indretningen. Sådan er det ikke hos Buen – her har I mulighed for at have indflydelse på, hvordan indretningen skal være, så jeres behov og præferencer matcher dét, vi kan tilbyde.

En beliggenhed med historie og liv
Med den centrale beliggenhed på Vester Farimagsgade, er det som københavner svært at have overset Buen.

Navnet Buen er ikke tilfældigt, og kommer af den karakteristiske bue, der danner en form for halvmåne.

Bygningen består af fire bygninger, som hænger sammen. Det skaber derfor en unik helhedsfølelse, på trods af de mange kvm, som huser alt lige fra restauranter til rejseselskaber.

De mange forskellige virksomheder skaber et miljø fuld af liv, der tiltrækker forskellige folk og turister.

Kontakt os i dag for en fremvisning af jeres kommende erhvervsadresse
Hvis ovenstående virker som noget for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og aftale en tid til fremvisning. Vi kan kontaktes på tlf. 33 12 18 03, eller på mail buen@lf.dk.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os