Om Buen

Buen består af fire bygninger der ligger i forlængelse af hinanden, på hhv. Vester Farimagsgade, Vesterbrogade og Ved Vesterport.

Buen blev opført i 1952-1956 som en erhvervsejendom med butikker og kontorer. I dag består Buen udelukkende af erhvervslejemål fordelt på 29.000 etagekvadratmeter. Cirka samme størrelse som Axelborg, der ligger lige ved siden af. Buen ejes af Landbrug & Fødevarer F.m.b.A..

Buen – moderne erhvervslejemål

Ejendommen Buen opnår den bedste energiudnyttelse i 2014 vedrørende fjernkøling fra HOFOR. Vi har vedligeholdt det samme lave energiforbrug, samt at vi løbende arbejder på at reducere det yderligere.

I 2005 fik Ejendommen Buen en stor renovering til ca. 40 mio. kr. En ny renovation skulle være med til at fastholde lejerne.

I forbindelse med renoveringen blev bygningen malet i nye farver. Derudover blev der rettet en række betonskader. Det indvendige af bygningen blev også renoveret med nye farver på trappeopgangene, ny teknik i elevatorerne, nye toiletter m.m.

Facaderenoveringen gik i gang i september 2005 og blev afsluttet i udgangen af 2006.

Buen leverer erhvervslejemål, med korte bindingsperioder, muligheder for at tilpasse erhvervslejemålene og nok Danmarks bedste placering, tæt på offentlige transportmidler.
Du kan læse mere om de praktiske forhold for lejere.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 33 12 18 03.

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os