Beliggenhed

Ejendommen Buen ligger centralt placeret i København. Med adresse på Vesterbro og med kun få hundrede meters afstand til Frederiksberg og Indre By, har du rig mulighed for at opleve/besøge de forskellige bydele.

Fantastisk beliggenhed

På Vesterbro finder du en masse gode restauranter, hyggelige caféer og øl-barer, blandt andet i Kødbyen og langs Sønder Boulevard. Skråt over for Buen ligger Danmarks smukkeste forlystelsespark, Tivoli, og her er det oplagt at ligge turen forbi med kollegaerne efter fyraften, når der er levende musik torsdag og fredag i sommerhalvåret.

I Indre By er der rig mulighed for shopping, hvor du både på Strøget og i sidegaderne finder du en masse lækre butikker.

På Frederiksberg har du også mulighed for shopping. Buen ligger nemlig tæt på Gammel Kongevej, der er Frederiksbergs største shoppinggade. Og så ligger Buen kun et stenkast fra Søerne, hvor der er skønt at gå tur.

Ude foran bygningen er der altid en masse liv. Buen ligger nemlig lige overfor Københavns Hovedbanegård og har på den modsatte side Vesterport Station liggende. Du kan læse mere om transportmulighederne her.

Kan du forstille dig din virksomhed med denne beliggenhed, så se mulighederne blandt vores ledige lejemål her

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os