Lejere i
EjendommenBuen

Vores lejere

ABF er interesseorganisation for de private andelsboligforeninger. ABF varetager foreningernes interesser over for politikere og myndigheder og tilbyder bl.a. juridisk og økonomisk rådgivning, medlemsblad, kurser og arrangementer til medlemsforeningerne.
Børnecancerfonden skaber bedre vilkår for danske børn og unge med kræft – ved at finansiere børnekræftforskning, oplyse om børnekræft og støtte børn og unge med kræft og deres familier med bl.a. psykologhjælp og rekreationsophold
Dansk Affaldsforening er en politisk styret interesseorganisation. Dansk Affaldsforening har 54 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere.
Industriens Uddannelser er oprettet som en selvejende institution d. 1. juli 2000 af Dansk Metal, Fagligt Fælles Fagforbund og Dansk Industri. Industriens Uddannelser servicerer faglige udvalg og uddannelsesvalg i deres arbejde med at fastlægge det faglige indhold, varighed, struktur og mål på de forskellige erhvers- og efteruddannelser indenfor industrien.
Kimo Consult er en del af Kimo Group. Vi hjælper med IT.

 


 

Landbrugslotteriet er det lille lotteri, der har stor betydning for spillere, medarbejdere og Danmarks landskab, natur og dyreliv. Helt siden starten i 1907 har vi betyde noget for en række små og store almennyttige formål. I Landbrugslotteriets unge dage, vandt man gevinstbeviser til foderstoffer, heste og landejendomme. I dag kan man hver måned vinde topgevinsten på 2 millioner skattefrie kroner og 27.449 andre kontante gevinster.

 


 

OptimumIT er et uvildigt konsulenthus, der gennem højt kvalificeret rådgivning og it-konsulentydelser hjælper offentlige myndigheder med transformationen mod det digitale samfund.
It-konsulenterne kombinerer teknisk indsigt med forretningsforståelse, og har de sidste 10 år bistået digitaliseringen af den offentlige sektor. 

Hos Rodbehandlingscenter.dk v. tandlæge Thomas Harnung finder du en professionel tandklinik, der er specialiseret inden for rodbehandling, men som også udfører mange andre tandbehandlinger. 

Schou Kommunikation leverer klassiske kommunikationsydelser som PR og journalistik – både til trykte medier og til reklamer. Vi hjælper virksomheder, organisationer m.m. med at komme i medierne – eller det modsatte. Vi arbejder med Public Affairs (lobbyisme) og hjælper vores kunder med at fremme deres sag eller overvåge et område.

 


 

TEMP-TEAM er specialister indenfor rekruttering. Vi er et rekrutterings- og vikarbureau med næsten 40 års erfaring i branchen. De har succesfuldt hjulpet både store virksomheder og mindre firmaer. De har deres hovedkontor på Vester Farimagsgade 6, 2. sal.
Amplify er et datadrevet webbureau, bestående af et ungt hold specialister i søgemaskineoptimering, Google Ads og webdesign. Bureauet blev stiftet i 2015 med ambitioner om at levere digitale løsninger, der skaber mærkbar vækst for vores kunder, samt en ekstraordinær kundeoplevelse.


Williams World Tours har siden 1982 leveret skræddersyede eksotiske drømmerejser over hele verden. William World Tours tilrettelægger rejser til enkelte personer, par, familier, grupper samt firmakunder og udvalget rækker fra små charmerende boutique-hoteller til større ressorts – alle af god kvalitet.

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os