Kontorlejemål i Buen

Er du på udkig efter et kontorlejemål København? Så er du landet det rigtige sted. Der er nemlig mange fordele ved at drive virksomhed fra storbyen. Læs videre og gå på opdagelse i de mange muligheder det giver, at have kontorlejemål i København.

I øjeblikket har vi ikke nogen ledige lejemål. Men vi har dog løbende kontorlejemål i forskellige størrelser,
så følg med her på siden.

Hvilke fordele er der ved at at have kontorlejemål i København?

 1. Transportmuligheder
  En af de klare fordele ved, at have kontor beliggende i København, er de mange muligheder for transport. Det er for det første en fordel for ansatte, men i lige så høj grad også en fordel for kunder, leverandører og samarbejdspartnere. De fleste steder skal man ikke gå mere end 200 meter, før der er mulighed for enten Metro, S-tog eller bus.
 2. Frokostmuligheder
  Med mange ansatte, er det en stor fordel at der er gode frokostmuligheder. Uanset hvor i København du befinder dig, skal du ikke bevæge dig mere end lige akkurat ud af bygningen, og så vrimler det med frokostmuligheder. Der er derfor gode muligheder for at holde frokostmøder i rare omgivelser, og der findes med garanti noget for enhver smag.
 3. Tiltræk de dygtigste
  Med over 600.000 indbyggere i København, er der nok af kompetente folk at hyre. Ved at have kontorlejemål I København, er chancen for at tiltrække de dygtigste inden for netop din branche derfor større. Jo kortere afstand til og fra arbejde, jo bedre. Derudover er det ikke nogen hemmelighed, at København er attraktiv for særligt unge energifyldte mennesker der er klar til at ramme arbejdsmarkedet med nye ideér og inputs.
 4. Motiverende omgivelser
  Det skal ikke undervurderes, at de omgivelser du vælger at placere din virksomhed i, har betydning for virksomhedens identitet. København er en storby i konstant udvikling, hvilket også reflekteres hos de virksomheder der har beliggenhed i København. Placeringen siger derfor noget omkring hvilken virksomhed der er med at gøre. At have kontorlejemål København kan være med til at afspejle kreativitet, nytænkning og store visioner.


Københavns cityring vil revolutionere

I juli 2019, åbner Københavns nye cityring. Cityringen kommer til at bestå af 17 nye metrostationer, der tilsammen udgør 15,5 km lange underjordiske tunnel gange. Det betyder, at infrastrukturen ændres radikalt, og transporttiden til og fra de forskellige dele af København bliver minimeret.

Betydningen af den nye cityring er derfor enorm, ikke mindst for København, men også for de små byer der er omkringliggende. København er derfor en by med enorm vækst og udvikling i sigte.Dét skal du have med i dine overvejelser når du er på udkig efter kontorlejemål i København

Når du skal ud og finde et nyt kontorlejemål København, er der visse overvejelser der kan være nyttige at gøre sig, for at jeres valg ender med, at være ét I bliver glade for.

 • For det første, er det vigtigt at overveje, hvilke behov jeres virksomhed har, for at rutiner, processer og miljø fungerer optimalt. Det kan være, at I på daglig basis har mange kundemøder, leverandørmøder mm., hvortil der er behov for aflukkede rum, med dertilhørende professionelle faciliteter, såsom whiteboard, projektor osv.
 • Dernæst kan indretningen have stor betydning for arbejdsmiljøet i en virksomhed. Igen er der stor forskel på, hvilke rutiner I har indlejret, eller ønsker at få indlejret, og det er derfor en god idé at klargøre hvilke behov der er, når det kommer til indretningen af lokalet, og kontorpladserne.

En flytning af lokaler, er generelt noget der gerne skal overstås hurtigt, så det ikke går ud over de daglige arbejdsrutiner. Netop derfor er det en god idé at have klargjort jeres behov, så i ender med et lejemål, der passer jer.

Kontorlejemål København

Ejendommen Buen kan være jeres nye kontorlejemål København

Er du på udkig efter kontorlokaler København?

Du kan med god grund tjekke kontorlejemål hos Ejendommen Buen. Ejendommen Buen er placeret i hjertet af København med transportmuligheder i alle retninger. Der er kontorlejemål i alle størrelser og faciliteter, der både inkluderer; mødelokaler, rengøring, frokostordning mm. Alle lokalerne er fleksible i forhold til indretningen, hvilket giver jeres virksomhed frie tøjler til at bestemme.

Er du interesseret i Kontorlejemål København, kan du læse mere om Buen og erhvervsleje København her. Ellers er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os