Kontorlejemål i Buen

Er du på udkig efter et kontorlejemål centralt i København? Så er du landet det rigtige sted. Der er nemlig mange fordele ved at drive virksomhed fra storbyen. Læs videre og gå på opdagelse i de mange muligheder det giver, at have kontor i København.

Vi har løbende kontorlejemål i forskellige størrelser, så vi hører altid gerne fra Jer. Følg med her på siden for oplysning om de aktuelle tomme lejemål.

Hvilke fordele er der ved at at have kontorlejemål i København?

 1. Transportmuligheder
  En af de klare fordele ved, at have kontor beliggende i København, er de mange muligheder for transport. Det er for det første en fordel for ansatte, men i lige så høj grad også en fordel for kunder, leverandører og samarbejdspartnere. De fleste steder skal man ikke gå mere end 200 meter, før der er mulighed for enten Metro, S-tog eller bus.
 2. Frokostmuligheder
  Med mange ansatte, er det en stor fordel at der er gode frokostmuligheder. Uanset hvor i København du befinder dig, skal du ikke bevæge dig mere end lige akkurat ud af bygningen, og så vrimler det med frokostmuligheder. Der er derfor gode muligheder for at holde frokostmøder i rare omgivelser, og der findes med garanti noget for enhver smag.
 3. Tiltræk de dygtigste
  Med over 600.000 indbyggere i København, er der nok af kompetente folk at hyre. Ved at have kontorlejemål I København, er chancen for at tiltrække de dygtigste inden for netop din branche derfor større. Jo kortere afstand til og fra arbejde, jo bedre. Derudover er det ikke nogen hemmelighed, at København er attraktiv for særligt unge energifyldte mennesker der er klar til at ramme arbejdsmarkedet med nye ideér og inputs.
 4. Motiverende omgivelser
  Det skal ikke undervurderes, at de omgivelser du vælger at placere din virksomhed i, har betydning for virksomhedens identitet. København er en storby i konstant udvikling, hvilket også reflekteres hos de virksomheder der har beliggenhed i København. Placeringen siger derfor noget omkring hvilken virksomhed der er med at gøre. At have kontorlejemål København kan være med til at afspejle kreativitet, nytænkning og store visioner.
 5. Tæt på Strøget 
  Strøgets mange butikker og centrale beliggenhed tiltrækker millioner af shoppelystne turister og lokale hvert eneste år. Kun få minutters gang derfra ligger Buen – i smørhullet mellem Indre By, Frederiksberg og Vesterbro. Bedre placering er svær at finde, og så kan vi i Buen tilbyde en konkurrencedygtig husleje, som er langt billigere end på Strøget. 

 


Dét skal du have med i dine overvejelser, når du er på udkig efter kontorlejemål i København

Når du skal ud og finde et nyt kontorlejemål København, er der visse overvejelser der kan være nyttige at gøre sig, for at jeres valg ender med, at være ét I bliver glade for.

 • For det første, er det vigtigt at overveje, hvilke behov jeres virksomhed har, for at rutiner, processer og miljø fungerer optimalt. Det kan være, at I på daglig basis har mange kundemøder, leverandørmøder mm., hvortil der er behov for aflukkede rum, med dertilhørende professionelle faciliteter, såsom whiteboard, projektor osv.
 • Dernæst kan indretningen have stor betydning for arbejdsmiljøet i en virksomhed. Igen er der stor forskel på, hvilke rutiner I har indlejret, eller ønsker at få indlejret, og det er derfor en god idé at klargøre hvilke behov der er, når det kommer til indretningen af lokalet, og kontorpladserne.

En flytning af lokaler, er generelt noget der gerne skal overstås hurtigt, så det ikke går ud over de daglige arbejdsrutiner. Netop derfor er det en god idé at have klargjort jeres behov, så i ender med et lejemål, der passer jer.

Kontorlejemål København - Ejendommen Buen

Ligger jeres nye kontor i Ejendommen Buen?

Er du på udkig efter kontorlokaler i København?

Du kan med god grund tjekke kontorlejemål hos Ejendommen Buen. Ejendommen Buen er placeret i hjertet af København med transportmuligheder i alle retninger. Der er kontorlejemål i alle størrelser og faciliteter, der både inkluderer; mødelokaler, rengøring, frokostordning mm. – perfekt hvis du vil starte dit eget kontorfællesskab. Alle lokalerne er fleksible i forhold til indretningen, hvilket giver jeres virksomhed frie tøjler til at bestemme.

Er du interesseret i Kontorlejemål København, kan du læse mere om Buen og erhvervsleje København her. Ellers er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os