Kontorlokaler København

Er du på udkig efter kontorlokaler København? Og har beliggenheden lige så stor betydning som faciliteterne?
Ejendommen Buen har det hele. Lyse og moderne kontorlokaler, tagterrasse med udsigt over byen og central placering.

Vil du høre mere, eller ønsker du at opleve lokalerne helt tæt på? Kontakt os på tlf. 33 12 18 03, eller send en mail til buen@lf.dk.

Det skal du huske, når du søger kontorlokaler København

Som Danmarks hovedstad og største by er København et naturligt epicenter for erhvervslivet. Her er din virksomhed helt tæt på det hele – kunder og medarbejdere såvel som konkurrenter. Og som en af verdens mest populære konferencebyer er København også et oplagt sted at bo, hvis din virksomhed vil tiltrække kunder fra udlandet.

Men bare fordi adressen ligger i København, betyder det ikke, at den er attraktiv. Nogle områder er bare mere gunstige at bo i end andre – det samme gør sig gældende for lokalerne. Derfor kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål, når du er på udkig efter et nyt hovedsæde til din virksomhed i hovedstaden.

  • Er lokalerne tæt på centrum? Ganske vist er København langt fra verdens største storby. Men det er ikke ligegyldigt, om der står Vanløse eller Vesterbro efter postnummeret.
  • Er det nemt for mine kunder at komme til og fra lokalerne? Det går ikke, at dine kunder skal med tre forskellige transportmidler og igennem en labyrint af snørklede gyder og gader for at finde frem til din virksomhed.
  • Er lokalerne attraktive? Selvfølgelig skal man ikke skue hunden på hårene. Men lad os bare være ærlige – det gør de fleste nok alligevel. Vælg derfor dine erhvervs- eller kontorlokaler København med omhu. De er din virksomheds ansigt udadtil.

Derfor skal du vælge Buens kontorlokaler i København

Med sin karakteristiske bue, som svæver over trafikken på Vester Farimagsgade, er Ejendommen Buen nok en af Københavns mest genkendelige bygninger. Men det er bestemt ikke kun ejendommens fysiske kendetegn, der gør vores kontorlejemål attraktive.

Vores lokaler har for eksempel følgende fordele:

Naturligt lysindfald fra morgen til aften
Det inspirerende lysindfald er nok det første, der falder dig i øjnene, når du træder ind i et af Buens kontorlokaler i København. For med de store fastkarmvinduer, som beklæder bygningens facader, er du sikret maksimalt naturligt lysindfald hele dagen.

Vi er kun et stenkast fra offentlig transport
Pendler du eller dine medarbejdere til og fra arbejde, er Ejendommen Buen et optimalt valg. Ejendommen ligger bogstaveligt talt et stenkast fra Vesterport, ligesom Københavns Hovedbanegård kun ligger en sviptur over Vesterbrogade. Og med den nye metrolinje, Cityringen, behøver du kun at beslutte dig for, om du skal vælge metrostationen på Rådhuspladsen eller Hovedbanegården, når du skal rundt i byen.

Central beliggenhed
Det er ikke kun de trafikale knudepunkter, der er tæt på Ejendommen Buen. For i vores kontorlokaler i København er du helt tæt på byen. Det hyggelige Tivoli, den historiske Middelalderby med sine mange attraktioner og det hippe Vesterbro ligger alle indenfor gåafstand, ligesom både nyere og ældre arkitektoniske perler som SAS-hotellet, Axel Towers og Rådhuset tårner op udenfor Buens vinduer.

Udsigten over byen
Vil du for alvor nyde synet af Københavns tage og tårne, skal du ikke snyde dig selv for en tur på Buens tagterrasse på bygningens sjette sal. Tag en slapper, og glæd dig over udsigten over byen, når timerne foran skærmen er blevet lidt for mange. Fra tagterrassen har du også adgang til Buens Kantine, hvor personalet i Meyers kantiner kreerer kulinariske indslag til frokost.

Gratis mødelokaler
Ejendommen Buen har kontorlokaler på op til 400 m2. Bliver pladsen alligevel for trang, eller har du bare brug for fred og ro, kan du som lejer i Buen booke vores mødelokaler – ganske gratis. Her finder du det mest nødvendige elektroniske udstyr, ligesom du også kan købe forplejning til fornuftige priser.

Kontorlokaler København

Kontorlokaler København efter dine behov

Er du på udkig efter kontor til leje København?

Lille virksomhed eller stor – de færreste kan undgå at glæde sig over Buens beliggenhed og faciliteter. Men ikke alle virksomheder har brug for den samme plads at boltre sig på, ligesom ikke ikke alle har økonomi til at vælge de største lokaler. I Ejendommen Buen finder du heldigvis lokaler i størrelsen 50 m2 til 400 m2. Dermed kan vi opfylde både små og større behov.

Er du interesseret i at leje en af Buens kontorlokaler København, kan du med fordel holde øje med vores ledige erhvervslejemål. Vil du opleve lokalerne helt tæt? Så kontakt os på 33 12 18 03 eller buen@lf.dk, og book en personlig fremvisning.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os