Transportmuligheder – Tænk grønt

Ejendommen Buen ligger i centrum af København og har dermed fantastiske transportmuligheder. Buen ligger lige mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport station, og der er 2-3 minutter på gåben til hver station.

Her behøver I ingen bil – benyt istedet de mange transportmuligheder

Tog
På Københavns Hovedbanegård finder du Metro, busser, taxaer, S-toge, regionaltoge og InterCitytoge samt toge til lufthavnen og udlandet. Fra Vesterport Station kører samtlige S-toge bortset fra linje F. Der kører også en lang række forskellige busser fra Vesterport Station.

Bus
Der er en lang række busstoppesteder ved både Vesterport Station, Københavns Hovedbanegård og på Vesterbrogade, hvor Buen ligger. Få et overblik over busstoppestederne ved Vesterport st. og Københavns Hovedbane her.

Supercykelsti
Der er siden 2009 anlagt en række supercykelstier, der skal få flere til at vælge cyklen frem for passiv transport. Cykelstierne forbinder knudepunkter som boligområder og områder med mange arbejdspladser. De er anlagt så de så vidt muligt er den mest direkte vej og med få stop. Der er flere ruter, der ender tæt på Buen. Måske er der en rute nær dig? Se de forskellige supercykelstier her.

Parkering
Der er ikke tilknyttet parkeringspladser til Ejendommen Buen. Det kan dog lade sig gøre at finde parkeringspladser i de omkringliggende gader.

Vores andre lejer er glade for den centrale placering.

Har du nogle spørgsmål?
Skriv til os