LF-hjemmesider

SEGES Innovation er en uafhængig, non-profit forsknings- og innovationsvirksomhed, der i mere end 50 år har arbejdet for en bæredygtig og konkurrencedygtig landbrugs- og fødevareproduktion. Vi kobler faglige indsigter med digitale teknologier, så ny viden kommer ud at virke i stalden, på marken og i hele værdikæden fra jord til bord.

Gå til seges.dk


Åbent Landbrug er et årligt tilbagevendende arrangement d. 3. søndag i september, hvor landbrugsbedrifter over hele landet inviterer inden for i staldene. Find en gård nær dig at besøge.

Gå til Aabentlandbrug.dk
Voresmad.dk er Landbrug & Fødevarers forbrugersite, hvor der er masser af opskrifter, viden om mad, tilberedningsvejledninger, inspiration tilmad og madlavning og temaer om råvarer, højtider mv.

Gå til Voresmad.dk
Skole, Landbrug & Fødevarer tilbyderlæremidler, gård- og virksomhedsbesøg for skoleklasser, faciliteter et netværk af besøgslandmænd og virksomheder mv.

Gå til Skole Landbrug & Fødevarer
Spor i Landskabet er vandrestier, der giver alle interesserede mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden. På spor.dk kan du finde spor at gå i nærheden af dig.

Gå til spor.dk
Gode råvarer er målrettetmadprofessionelle- ansatte i detailhandeleller grossistvirksomhed,storkøkken ellerrestaurant, eller er på vej i den retning. Uanset hvilken faglighed du har, så ved vi at mad interesserer dig, og vi håber, at du vil bruge websitet som en inspirationsbank.

Gå til goderåvarer.dk
Ernæringsfokus.dk er Landbrug & Fødevarers website til professionelle ernæringsformidlere.Uanset hvilken faglighed du har, så ved vi at mad, ernæring og formidling interesserer dig, og vi håber, at du vil bruge websitet som en inspirationsbank.

Gå til Ernæringsfokus.dk

 


 

Madskoler arbejder for bedre Madkultur. Børn og unge får viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde, så børnene har lyst til at fortsætte det, de har lært, når Madskolen slutter. Og hvem ved – måske kommer de hjem med inspiration til forældrene.

Gå til madskoler.dk

 


 

Altomoksekød.dk er din adgang til viden om den danske kalve- og oksekødsproduktion. På websitet kan du læse om alt fra næringsindholdet i din hakkebøf til forholdende i stalden. Du kan også finde inspirerende madopskrifter og læse om køernes påvirkning af miljøet.

Gå til altomoksekød.dk
KolleKolle hotel, kursus- og konferencecenter, der ligger i Værløsetæt på Københavnomgivet af smuk natur.

Gå til kollekolle.dk
Koldkærgård Hotel & Konferencecenter iAgro Food Park 10, 8200 Aarhus N – 10 min. fra Aarhus Centrum

Gå til koldkaergaard.dk
Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os