Start dit eget kontorfællesskab i København

I Ejendommen Buen har udlejer vi kontorlokaler helt ned til 24 m2 – skab dit eget kontorfællesskab i et hus fyldt med muligheder. 

De perfekte rammer for et anderledes kontorfællesskab

Som enkeltmandsvirksomhed er det ikke altid en mulighed at arbejde hjemmefra, og et kontorfællesskab kan både være en midlertidig eller langtidsholdbar løsning. 

Ejendommen Buen udlejer billige kontorlokaler helt ned til 24 m2 – med priser fra 4.000 kroner om måneden. Det er ideelt til små virksomheder, iværksættere, freelancere, specialestuderende eller andre med behov for en kontorplads centralt i København. 

Med sin placering er Buen hjem for både butikker, restauranter, små og store virksomheder såvel som med mulighed for kontorfællesskaber at slå sig ned. 

8 gode grunde til at starte jeres eget kontorfællesskab i Buen

Uanset om I er to eller 20, er der mulighed for, at I laver et kontorfællesskab, der passer til jeres behov. Vi har samlet otte gode grunde til at holde øje med ledige lokaler hos Buen lige her.

1. Fleksibel indretning

Vores lokaler er som udgangspunkt istandsatte ved overtagelse. Har I ønsker til indretningen af lokalets muligheder, materialer eller farver, har I rig mulighed for indflydelse på dette. Vi aftaler fra sag til sag, så det i bredest muligt omfang tilpasses jeres behov.

2. Mulighed for at vokse

Buen er et levende hus med mere end 29.000 kvadratmeter fordelt på cirka 200 butiks- og erhvervslejemål. Vokser I ud af jeres kontor, hjælper vi jer med at finde et, der passer til jeres nye behov. Fleksibiliteten i huset gør det nemt både at udvide og nedskalere, og så er flytningen en del nemmere, når man bliver i samme hus. 

3. Lager og opbevaring

Har I brug for ekstra opbevaringsplads eller et lager til produkter, prototyper, arkiv eller forsyninger? Så er der i Buen mulighed for at leje et kælderrum, så I undgår et rodet og trangt kontor. 

4. Tæt på alt (og pendlervenligt)

Buens fire bygninger ligger lige i smørhullet mellem Vesterport station og Københavns Hovedbanegård – tæt på Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli og alle hovedstadens offentlige transportveje. Både metro, S-tog, regionaltog og busser går lige til døren, og der findes parkeringsmuligheder tæt på. Beliggenheden er ideel for pendlere og til at tiltrække kunder og arbejdskraft fra hele Storkøbenhavn.

5. Attraktive fællesarealer

Ikke alle kontorer har eget toilet og/eller køkken, men der er fri adgang til begge dele på fællesarealerne. Der er også bad i kælderen, til dem der eksempelvis løber eller cykler på arbejde. Derudover findes også Meyers Kantine i Buens ene bygning, der kan stille både den lille og den store sult. Fra den er der direkte adgang til en tagterrasse med en spektakulær udsigt over København. 

6. Gratis lån af mødelokaler

Sidder man i et lille kontor med plads til det mest nødvendige, er det i de fleste tilfælde ikke de mest optimale rammer for kundebesøg eller længerevarende møder. Er man et blandet kontorfællesskab, risikerer man tværtimod bare at forstyrre. I Buen har vi fire mødelokaler i forskellige størrelser (fra 6-28 personer) til fri afbenyttelse. Det er muligt at tilkøbe forplejning og efterfølgende oprydning af lokalerne.

7. Nærhed og synlighed

Noget af det, vi vægter allerhøjest, er vores synlighed i huset. Det giver en stor tryghed for både vores lejere og os selv, at ejendomskontoret ligger i bygningen, og at man altid kan stikke hovedet forbi. Omgangstonen er uformel, og vi er altid klar til at hjælpe eller vejlede om stort og småt. 

8. Individuelle kontrakter

Vi huser alle typer virksomheder, og vi ved, at ikke to behov er ens. Derfor er der heller ikke to lejekontrakter, der er ens. Leje- og opsigelsesperiode bliver vurderet fra lejer til lejer, så I får den mest fleksible løsning til jeres behov. 

Har vi vakt din interesse?

Leder du efter et lokale til dit iværksættereventyr, et freelancekollektiv eller noget helt tredje, så hold øje med vores ledige lejemål lige her

Du kan også kontakte os med en uforpligtende forespørgsel. Fortæl os, hvor mange kvadratmeter, du har brug for, så vender vi tilbage til dig. Find kontaktformularen her på siden eller se vores kontaktoplysninger her

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os