Ledige lejemål Vester Farimagsgade 1, 3.sal

Vi tilbyder lyse og indbydende kontorer fra 25 m2 Kontoerne er beliggende på ejendommens 3. sal, med let adgang til såvel den fælles kantine som ejendommens fælles mødefaciliteter.

Kendetegn og beliggenhed

Ejendommens 3. sal er kendetegnet ved at være en etage fortrinsvist med mindre lejere. Der summer altid af energi på den fælles gang, der forbinder BUENS tre dele fra Vester Farimagsgade 3 ved Imperial, hen over selve Buens ikoniske konstruktion, der går hen over Vester Farimagsgade og vender ud mod Vesterbrogade og ned ad Vester Farimagsgade på den modsatte side mod Vesterport station.

Fra 3. sal er der udsigt til byrummet omkring BUEN. Man kan fornemme stemningen fra gaden, som er mangfoldig og autentisk, nøjagtig som BUEN selv. I BUEN lægger vi vægt på et tæt samarbejde med ejendommens lejere, og vi ser det som en fælles succes når vores lejere vokser. Buen er et levende hus, hvor vi går langt for at skabe den plads vores ejere har brug for.

Muligheder

Lige nu kan vi tilbyde flere muligheder i den helt små lejemål, og har lige nu mulighed for at tilbyde enkeltkontorer fra 25 m2 . Det giver unik mulighed for at starte på helt i det små. Vi kan dog tilbyde lyse og veldisponerede kontorer helt op til 220 m2 på etagen.

Overtagelse efter aftale. 

Vi glæder os til at høre fra jer, og lære jer at kende.

Priser fra 1.425 for standard lejemål.

For mere information omkring overtagelse m.m., kontakt venligst Ejendommen Buen på tlf. 33 12 18 03, buen@lf.dk eller brug kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os