Lokaler til leje København

Søger du efter lokaler til leje København? Hos Ejendommen Buen kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at få tag over hovedet.

Vil du gerne høre mere, kan du give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk, så svarer vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Hvad søger du, når jagten på lokaler til leje København er sat ind?

Hvis du søger erhvervsleje København med gode faciliteter og lækre centrale omgivelser, er du landet det helt rigtige sted. Beliggenheden hos Buen er perfekt til virksomheden, der har behov for gode transportmuligheder, og samtidig ønsker følelsen af det pulserende og travle storbyliv.

Transportmuligheder, der gør en forskel

Buen ligger ikke mere end et stenkast fra Vesterport station, samt et par hundrede meter fra hovedbanegården. Det giver derfor alle medarbejdere fra hele Sjælland muligheden for at tage det offentlige til og fra arbejde, uden mange skift og lange ventetider.

Unikke morgenmads- og frokostmuligheder

Placeringen på det hippe og populære Vesterbro giver derfor også et utal af muligheder, når morgenbrødet eller frokosten skal indtages. De omkringliggende butikker og takeaway-steder tilbyder frokost og morgenbrød til enhver smag.

Mulighed for frokostordning

Hvis ikke frokosten skal findes uden for Buens mange vægge, er der mulighed for at tilmelde sig frokostordningen. Den sørger for at stille sulten hos dig og dine medarbejdere.

Meyers kantine er placeret på øverste etage, så du kan nyde sunde og velsmagende retter, mens udsigten over København pryder dit øje.

Indbydende og behagelige erhvverslokaler i København

Lokalerne hos buen er ideelle til dig, hvis daglige arbejdsrutine består af besøg og møder med kunder. Lokalerne vil altid fremstå lyse, pæne og rene, hvilket også danner rammerne for et behageligt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere.

Hvis behovet for større mødelokaler opstår, tilbyder vi også store mødelokaler, med gode og professionelle tekniske faciliteter – uden ekstra beregning.

Ring og bestil en fremvisning på tlf. 33 12 18 03, eller send en mail på buen@lf.dk

Klik her for at læse mere om regler og rettigheder i erhvervslejeloven.

lokaler til leje københavn

Lokaler til erhverv i alle størrelser

Hos Ejendommen Buen er der mulighed for at leje lokaler, uanset størrelsen på din virksomhed. Vi har lokaler til leje København i størrelser fra 50 m2 og helt op til 400 m2. Det giver derfor også mulighed for at rykke i større lokaler, i tilfælde af, at virksomheden vækster, og behovet for mere plads opstår.

Vi huser mange forskellige virksomheder, der hver især er eksperter indenfor deres felt. Det giver derfor et unikt miljø, som samler felter på kryds og tværs.

Dermed kan du med erhvervsadresse hos Buen forvente:

  • Gode transportmuligheder for medarbejdere og besøgende kunder
  • Sundt og behageligt arbejdsmiljø at opholde sig i
  • Mulighed for frokostordning og gode takeaway-steder
  • God og hurtig kommunikation med ejendomskontoret

Læs mere omkring vores lejere og hvad de siger om at drive virksomhed fra buen, her.

Kontakt os i dag

Hvis du kan se dig selv og din virksomhed i omgivelser, som inkluderer ovenstående, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 13 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk, så finder vi et tidspunkt til fremvisning af et af vores kontorlokaler København.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os