Erhvervslokale København

Hos Ejendommen Buen kan vi hjælpe dig i din søgen efter erhvervslokale i København. Vi har erhvervslokaler og kontorlokaler København til leje i stort set alle størrelser.

Vil du vide mere om lokalerne, eller booke en tid til fremvisning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk.

Attraktive erhvervslokaler i København

Ejendommen Buen er placeret i hjertet af København. Vi huser et bred vifte af virksomheder og har lokaler i størrelser mellem 50 m2 og 400 m2.

Perfekte transportmuligheder
Bor du selv, eller har medarbejdere, som bor udenbys, er placeringen af Buen perfekt for jer. Ejendommen har adresse klods op ad Vesterport station, og kun et stenkast fra Københavns Hovedbanegård. Det betyder, at hverken dig eller dine medarbejdere behøver bøvle med forsinkede busser, eller mangel på parkeringspladser. Derudover vil det være let for besøgende at finde jeres adresse.

Tæt på Strøget, billig husleje
I Buen kan vi tilbyde en attraktiv placering midt mellem Gammel Kongevej på Frederiksberg og Danmarks travleste shoppinggade, Strøget. Buen ligger kun to minutter på cykel fra Rådhuspladsen, men vores vores erhvervslokaler har en markant billigere husleje. Lyder det som noget, du leder efter? Så tjek vores ledige lokaler her.

Frokostmuligheder for enhver smag
På øverste etage har vi frokostordning fra Meyers kantiner. Hvis I derfor ønsker, at frokosten skal være let og uproblematisk, kan i tilmelde jer ordningen. Hvis ikke den løsning er noget for jer, er der masser af andre muligheder. Rema 1000, Irma og snesevis af cafeer ligger placeret lige ved siden af. Der er med andre ord muligheder til enhver smag. Uanset hvordan i foretrækker jeres frokost, kan I indtage den på vores lækre tagterrasse, når solen titter frem. Her kan du læse mere om vores Buens Kantine.

Lækre og behagelige lokaler
Hos Ejendommen Buen er alle vores lokaler moderne og attraktive. Det gør det til lækre omgivelser for både medarbejdere, men også eventuelle besøgende kunder. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvor meget det fysiske arbejdsmiljø har af betydning.

Gratis leje af mødelokaler
Har I behov for lokaler, hvor i kan afholde møder i ro og fred, tilbyder vi gratis leje af mødelokaler med dertilhørende elektronisk udstyr. Om I skal holde møde med 20 mand, eller om i kun er 3, har vi et mødelokale i passende størrelse. Derudover, er det muligt at booke forplejning i form af, hvad end I har brug for. Her kan du læse mere om Buens mødelokaler.

Overvejer du at vælge Buen til at huse jeres erhvervslokale København, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Erhvervslokale København

Centralt placeret på Vesterbro

Har du bevæget dig bare en lille smule på Vesterbro, kan du næsten ikke have undgået at lægge mærke til den ikoniske halvmåne formede bygning. Ejendommen har lige siden 1950’erne fungeret som en erhvervsejendom med både butikker og kontorer.

Det faktum har ikke ændret sig siden. Vi huser den dag i dag alt lige fra rejseselskaber til rekrutteringsbureauer. Ejendommen er med andre ord en erhvervsejendom, med muligheder indenfor alle brancher. Vil du vide mere om dine potentielt kommende naboer, kan du læse mere om vores lejere her.

Omtanke for miljøet
Da Buen er en stor ejendom, er vi meget bevidste om vores del af forurening af miljøet. Vi har derfor gjort til en mærkesag, at gøre hvad vi kan, for at mindske det. Vi er derfor stolte af, at have modtaget diplom fra Hofor Forsyningsselskab for bedste udnyttelse af fjernkøling.

Bestem selv indretningen af jeres erhvervslokale

Med mange år som udbyder af erhvervslokaler i København, ved vi, at hver virksomhed har forskellige præferencer for indretningen af deres kontor. I får derfor mulighed for at få indflydelse på indretningen af det, der forhåbentligt bliver jeres virksomheds base i hovedstaden.

Vil du vide mereom vores erhvervslejemål København V eller booke en tid til fremvisning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 12 18 03, eller sende en mail til buen@lf.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os