Erhvervslejemål København V

Er du på udkig efter erhvervslejemål København V, er Ejendommen Buen et oplagt sted at kigge. Her finder du kontorlejemål til mange forskellige behov – centralt beliggende på det attraktive Vesterbro.

Kontakt os på 33 12 18 03 eller buen@lf.dk, hvis du vil høre mere om dine fordele som lejer i Ejendommen Buen.

Derfor skal du kigge efter erhvervslejemål København V

Vesterbro er nok en af de mest hippe og eftertragtede steder at bo i København – måske i hele Danmark. Men det er ikke kun private, der ynder at slå sig ned i det før så berygtede right light district og tidligere arbejderkvarter.

Kvarteret har også et blomstrende forretnings- og erhvervsliv – som ikke ser ud til at afblomstre lige foreløbigt. Vesterbro emmer nemlig af kreativitet og krøllede hjerner – og ikke mindst innovation.

Men hvorfor er det blevet så populært for virksomheder at kigge efter erhvervslejemål i København V? Det er der flere gode grunde til.

Et rigt forretning- og kulturliv skaber et dynamisk nærmiljø
Der er nok af oplevelser på Vesterbro. Det gælder både de kendte på hovedgaderne og de lidt mindre kendte i bydelens mange små gader og stræder. Kvarteret byder nemlig på shopping, restauranter, caféliv og kultur en masse.

Tivoli er utvivlsomt den største turistattraktion på Vesterbro – og i hele Danmark. Den gamle have i Københavns hjerte er verdens næstældste forlystelsespark – kun overgået af Bakken. Hvert år tiltrækker Tivoli turister fra hele Danmark og hele verden.

Vesterbro har også et utal af andre attraktioner og oplevelser. Det levende og mangfoldige forretnings- og kulturliv skaber et et dynamisk nærmiljø omkring din virksomhed.

Hvorfor vælge Ejendommen Buen?

Ejendommen Buen ligger lige midt i Vesterbros pulserende hjerte – og derfor får du som lejer i bygningen alle fordelene ved at have adresse på Vesterbro. Men det er ikke kun beliggenheden, der gør Buen til et yndet mål for virksomheder, der har erhvervslejemål i København i kikkerten. Ejendommen har bestemt også sine helt egne unikke fordele.

Lyse og lækre lokaler til alle behov – og gratis mødelokaler
Ejendommen Buen gennemgik i 2005 en større renovering, og bygningen fremstår i dag som et moderne og indbydende kontordomicil. Her finder du lyse lokaler i næsten alle størrelser. Dermed er lokalerne i bygningen målrettet både små, mellemstore og større virksomheder.

Skulle pladsen alligevel blive for trang, kan du benytte Buens mødelokaler – ganske gratis.

Utroligt udsigt – se det hele i et nyt perspektiv
København er smuk i gadeplan – men fra toppen af Buens tagterrasse bliver den om muligt kun smukkere. Her kan du se det hele lidt fra oven, når du trænger til at strække benene i pausen. Og med Axel Towers og det ikoniske SAS-hotel som nærmeste naboer kan metropol-stemningen nærmest ikke blive mere autentisk – hvertfald ikke i København.

Er du blevet lidt brødflov efter turen op ad trapperne (eller turen i elevatoren), kan du få stillet sulten i Buens Kantine, som også holder til i tagplan.

Liv på alle sider
Beliggende i grænseområdet mellem det hippe Vesterbro, den historiske Indre By og det fashionable Frederiksberg er der altid liv omkring ejendommen.

Samtidig ligger flere af Københavns bedste hoteller inden for gåafstand fra Ejendommen Buen. Har du kunder og samarbejdspartnere, der kommer langvejs fra, finder du foruden SAS-hotellet både Scandic Hotel og Grand Hotel lige om hjørnet.

Offentlig transport lige ved døren

Der er mange gode grunde til at kigge efter kontorlokaler København – men udsigten til dyre parkeringspladser og trafik i sneglefart er bestemt ikke en af dem. For København er ikke ligefrem kendt for at være en bilvenlig by. De centrale kvarterer er fyldt med ensrettede gade og blinde, parkeringspladserne er få, og pladsen på vejene er trang.

Heldigvis er København bundet sammen på kryds og tværs af et fintmasket netværk af tog- og buslinjer, som gør det nemt at komme rundt i byen. Og mange af dem krydser det centrale Vesterbro, hvor Ejendommen Buen også ligger. Her finder du Københavns Hovedbanegård, Vesterport og et utal af buslinjer nærmest inden for armslængde. Og med åbningen af den nye metrolinje, Cityringen, bliver også Vesterbro en del af metronettet.

Der er altså god grund til at kigge efter erhvervslejemål København V, hvis du vil sikre, at dine kunder og ansatte nemt kan komme til og fra dit kontor i København.

Kontakt Buen for en fremvisning

Søger du erhvervslejemål København V, og er du interesseret i en fremvisning? Eller vil du høre mere om mulighederne og fordelene ved at bo i Buen?

Kontakt ejendomskontoret allerede i dag ved at ringe på 33 12 18 03 eller skrive på buen@lf.dk. Vi har med jævne mellemrum ledige erhvervslejemål.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os