Vokseværk i Heimdal

På 3. sal i Buen er Heimdal vokset ud af deres eksisterende lokaler og flytter pr. 1. september til nye, større lokaler på 2. sal. 

Heimdal, en førende cybersikkerhedsudbyder for virksomheder over hele verden, der løbende udvider sit udvalg af E-PDR-løsninger (Endpoint Prevention, Detection and Response), oplever en spektakulær vækst i deres kundebase.

Dette betyder, at de, siden de flyttede ind i Buen i september 2018, allerede har udvidet de oprindelige 100 m2 to gange, og nu er de kommet til et punkt, hvor Heimdal er vokset ud af mulighederne på 3. sal. 

I ejendomskontoret har vi haft nogle gode snakke med Heimdal, og vi er meget glade for at kunne imødekomme deres vokseværk med nye lokaler, således at Heimdal bliver boende hos os i bygningen.

Omflytningen kommer til at betyde, at de fraflyttede lokaler på 3. sal. vil give plads til nye muligheder. Der er tale om 220 m2, og såfremt nogen af vores andre lejere har gode ideer eller pusler med tanker om udvidelse, så lad os vise kontorerne frem og tage en snak om mulighederne. Se mere om de ledige kvadratmeter her.

Vi håber, Heimdal falder godt til i de nye omgivelser på 2. sal.