Erhvervslokaler til leje i København

Ejendommen Buen tilbyder kontorlokaler i stort set alle størrelser til dig, der leder efter erhvervslokaler til leje i København.

Søger du i stedet er kontor til leje i København, har du spørgsmål til lokalerne, eller ønsker du en fremvisning? Kontakt os da på telefon 33 12 18 03 eller mail buen@lf.dk.

Derfor skal du vælge Ejendommen Buen

Der er mange fordele ved at leje erhvervslokaler i København – men det er et vidt begreb. Vælger du erhvervs- eller kontorlokaler i Ejendommen Buen, får din virksomhed en central placering i hovedstaden. 

Buens fire bygninger udgør tilsammen 29.000 m2 kontor-, butiks- og erhvervslokaler, der alle kan byde på:

 • Transport til døren
  Når du lejer erhvervslokaler i Ejendommen Buen, får du kontor lige mellem Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård – og du er derfor aldrig længere end 2 minutter væk fra hverken S-tog eller regional- og InterCity-tog.

  Med den nye metrolinje Cityringen har du også metrostationerne København H og Rådhuspladsen fem minutters gang fra kontoret. Der er i det hele taget et tagselvbord af transportmuligheder i området.

 • Byliv i alle retninger
  Det er nok placeringen midt i København, der er Ejendommen Buens største fordel. Her får du en beliggenhed, som de færreste virksomheder kan måle sig med. På den ene side har du Indre By og mange af Københavns største attraktioner som Tivoli samt restauranter og caféer i massevis – oplagt til et kundemøde eller en frokost med kollegaerne.

  På den anden side har du Vesterbro og Frederiksberg – to bydele med hver deres personlige charme. Vesterbro emmer af kreativitet og liv i alle gader og stræder, mens Frederiksberg også er oplagt at besøge for en kop kaffe eller en shoppetur på Gammel Kongevej.

 • Lyse lokaler, gratis mødelokaler, frokostordning og tagterrasse
  Hvis beliggenheden ikke lokker alene, byder Ejendommen Buen også på en række andre fordele. Du får for eksempel mulighed for frokostordning hos Meyers Kantiner, som ligger på taget af bygningen. Og når du alligevel er på taget, kan du jo med fordel nyde udsigten over byen.

  I etagerne under tagterrassen finder du erhvervslokaler til næsten alle formål. Vi har løbende ledige erhvervslejemål i mange forskellige størrelser. Og skulle pladsen i de ellers rummelige lokaler alligevel blive for trang, kan du altid booke et af Buens mødelokaler – ganske gratis.
Erhvervslokaler til leje i København

Fordele ved at leje erhvervslokaler i København

Mange virksomheder vil gerne have leje erhvervslokaler i København – og med god grund. For der er masser af fordele ved at drive virksomhed fra storbyen.

Transport tiltrækker topkandidater
Der bor 1,3 millioner mennesker i Storkøbenhavn, og mange af de mennesker krydser hovedstaden på kryds og tværs hver dag. Heldigvis er København velsignet med en trafikal infrastruktur, som ingen andre byer i Danmark kan måle sig med.

S-tog, metro, busser og regionaltog skaber tilsammen et fintmasket netværk af offentlige transportlinjer. Har du kontor i København, er det derfor nemt for dig og dine ansatte at komme til og fra arbejde, ligesom kunder og samarbejdspartnere kan besøge jer uden besvær.

Transportmæssige betaler det sig altså at finde erhvervslokaler København til leje i stedet for i provinsen.

Inspirerende miljø
Omgivelserne er i høj grad med til at skabe en virksomheds identitet. Tænk bare på, hvordan et område som Silicon Valley ved San Francisco har været med til forme Apple, Google og et utal af andre tech-giganter.

På samme måde har København fungeret som støbeform for mange af Danmarks største virksomheder. Storbyen emmer nemlig af kreative kræfter, visionære tanker og first movers – og det har en afsmittende effekt.

Inspirationen fra omgivelserne er altså også en god grund til at vælge København som bopæl for din virksomhed.

Søger din virksomhed erhvervslokaler at leje i København, er Ejendommen Buen et sikkert valg. Kontakt os på 33 12 18 03, og hør hvorfor – eller læs videre, og bliv klogere.

Kontakt os

Er du på udkig efter erhvervslokaler København til leje? Kontakt ejendomskontoret på 33 12 18 03 eller buen@lf.dk.

Vil du flytte ind i buen?
Skriv til os