Ny lejer i BUEN – Københavns Kommune

Midt I februar overdrog vi nøglerne til 5. salen, Vester Farimagsgade 1. Arealet er tidligere beboet af Sitecore, men nu selvstændigt lejemål udlejet til Københavns Kommune. Kommunen har i vores lokaler åbnet et simulationsakademi, hvor sundhedsfagligt personale fra kommunen vil få sin gang, når de undervejs i karriereforløb efter- og videreuddanner sig.

Fredag den 5. april blev det nye akademi officielt indviet. Administrerende direktør Per Bennetsen holdt åbningstalen, og de mange fremmødte fik mulighed for at prøve kræfter med simulationstræning. Der var blandt andet mulighed for at prøve en ældredragt, mærke fodpuls på ældredukken eller prøve et demensscenarie med VR-briller.

”Vi havde en fantastisk åbning af simulationsakademiet, som var alt det vi drømte om – et hus fuldt med over 100 engagerede kollegaer og samarbejdspartnere, som fik smagsprøver på det vi gerne vil: træning til gavn for borgerne,” afslutter Jacob Løbner Pedersen.

I lokalerne i BUEN er det lækre faciliteter, som sundhedspersonalet mødes af. Der er indrettet i lyse, inspirerende farver og med blik for fleksibelt brug af møderum. Som noget helt særligt for simulationsakademiet er lejemålet indrettet med en ”lejlighed” til træning af så virkelighedsnære scenarier som muligt.