Endnu en ny lejer er flyttet ind i Buen

På 3. sal i BUEN, har vi en række lejemål i en størrelse som ofte taler til virksomheder i opstart, eller en størrelse som af og til vælger at konsolidere sig med ligestillede. Derfor ser vi naturligt en større ind- og udflytning på netop den etage end vi oplever andre steder i BUEN.  

Senest har vi sagt farvel til boghandlerforeningen, som efter kun et års tid her i BUEN, blev en del af Dansk Erhverv, og af den årsag flyttede til nyt kontor. De meldte at de havde været rigtig glade for tiden i BUEN, og sender tak til både os og alle medlejere.

Heldigvis kan vi også byde velkommen til nye kræfter på 3. salen – Senest er Hecksher flyttet ind, Vester Farimagsgade 1, 3. Hecksher er et solidt, dansk shipping selskab.

“BUEN’s hus speditør er ankommet. Hecksher er Danmark ældste shipping selskab og fejrer i år 225 års fødselsdag. Vi er i dag en moderne og fleksibel virksomhed, som arbejder med import og eksport luftfragt, sø fragt, bil trafikker, samt kurer løsninger fra/til hele verden. Vi har desuden kontorer i Sverige, Norge, Finland og Letland.

Kom meget gerne forbi vores kontor i nr. 1 på 3 sal til en kop kaffe, og hør hvad vi kan gøre for jer. Vi sætter en ære i at levere optimale løsninger hver gang.

Vi ser frem til kunne være BUEN’s lejere behjælpelige med transport løsninger.”