Flere nye lejere til ejendommen buen

Vi gør klar til at nye lejere kan flytte ind

I BUEN har vi pt. iværksat flere ombygninger. Vi arbejder på 4. sal, Vester Farimagsgade 6, hvor vi laver en kontorindretning på ca. 160 m2. Ligeledes i Vester Farimagsgade 6 er vi i gang med indretning af to butikker, hvor der snart kommer nye spændende lejere, som I kan læse mere om senere i nyhedsbrevet. På 1. salen Vester Farimagsgade 2 og 6 er vi i gang med en gennemgribende renovering af i alt 1.000 m2, som nu er udlejet til to IT virksomheder, der begge flytter ind i foråret 2021.

I er med til at gøre BUEN attraktiv

Trods Corona og svære tider i mange virksomheder, er det dejligt at der er aktivitet og efterspørgsel på vores lejemål. Vi ser det som positivt, at man gerne vil BUEN, at vi bliver valgt til, og man stoler på os til at levere noget så vigtigt som den kommende arbejdsplads. Det forpligter, og vi er stolte af at kunne tilbyde en ikonisk, og markant ejendom, opført i en interessant tidsperiode i Dansk Arkitekturs historie.

Vi har mange lejere som har drevet forretning fra ejendommen i en årrække, og vi oplever, at man henvender sig til os uopfordret, når der søges kontorer, enten fordi man engang har haft en tilknytning selv, eller kender nogen som har. Det tager vi som et stort skulderklap, så TAK til alle jer som deler info om BUEN og den gode historie om at drive virksomhed netop herfra.