Stanza – ny i gadebilledet Vester Farimagsgade

I den gamle Bold gentlemen frisør, byder vi velkommen til Stanza. Stanza bliver endnu et bidrag til de kulturelle oplevelser i BUEN.

Selv fortæller de om deres virksomhed:

“Stanza er et udstillings- og projektrum for trykte udgivelser, sprog og grafisk design. Vi vil holde udstillinger, boglanceringer og samtalerækker, der udforsker udgivelsen fra forskellige vinkler, samt som et medium til at besøge forskellige discipliner og interdisciplinære overlap. Vi vil bruge vores fine vindue som løbende udstillingsrum mod gaden.
Navnet stanza har en dobbelt betydning og refererer både til strofen (fra engelsk) og det rumlige (fra italiensk). Mens strofen peger på digtets struktur; en formgivning af sprog, hvilket er grundmaterialet i grafisk design, betyder ‘stanza’ på italiensk slet og ret ‘rum’ – et mødested.
Vores forreste rum, opererer som udstillingsrum, imens vi fungerer som grafisk design studio fra vores tegnestue i det bagerste rum. Vi er interesseret i samarbejder og opgaveløsning på tværs af bygningen, så læg endelig vejen forbi med potentielle grafiske opgaver.
Stanza er som ny udstillingsplatform støttet af Statens Kunstfond.
Følg med på @ s__t__a__n__z__a på Instagram, hvor vi annoncerer begivenheder og udstillinger, og i er alle sammen meget velkomne til at komme ned og besøge os”