L&F  Ejendommedet nye ejendomskontor

Vi lever af at lave, effektive, kreative og modige kontorer til jer, og vi har længe følt at vi selv har haltet bagud med vores nuværende kontorlokaler, Vesterbrogade 6D, 5.

Vi ved hvordan man laver flotte og effektive kontorer i BUEN og det vil vi også gerne kunne vise jer her på vores egne kontorer – Vi har derfor sat efteråret af til at vi får opgraderet vores kontor til moderne stand. I samme anledning flytter vi sammen med 7 af vores kollegaer som hidtil har siddet på Axelborg, og får således samlet alle os, der arbejder med Landbrug & Fødevares ejendomme på ét kontor som L&F Ejendomme.

Kontor og mødelokaler

Renoveringen betyder at vi lukker nuværende kontor ned fra mandag den 14. august, hvor der vil blive opsat en støvvæg som adskillelse til mødegangen. Mødegangen kører vi videre i perioden stort set som normalt. Dog tager vi mødelokale 1 ud af drift, da dette i byggeperioden vil fungere som kontor for Mille og Henrik.

Da vi udvider, får vi også brug for lidt mere plads – Det betyder at det nuværende mødelokale 3 flyttes lidt længere ned ad gangen – Også med virkning pr. 14. august.

Selve mødegangen og mødelokalerne har vi ikke glemt. Vi planlægger at starte renovering af dem i ugerne 7/8 2024 – I vil høre nærmere omkring plan for dette.

Skulle der være praktiske spørgsmål under renoveringsperioden er I velkomne til at kontakte Henrik  M +45 5121 6254   |   E hft@lf.dk  . Andre henvendelser bedes gå til Linda M +45 3061 1563   |   E lny@lf.dk  

Vi glæder os meget til at vise vores nye kontor frem til jer efter nytår.