Restaurant og vinbar med koreansk mad

Tiden har ikke stået stille i lokalerne Vester Farimagsgade 2, hvor Spaghetteria senest er fraflyttet. Hen over jul og nytår, er der arbejdet hårdt, og Propaganda Kitchen & Wine har slået dørene op.

Foto: Mark Dexter

Lækker sydkoreansk mad

Bag konceptet for Propaganda står bl.a. sommelier Riccardo Marcon, der kommer med erfaring fra michelin-restauranten 108 og har startet Barabba i St. Kongensgade.  Selv siger Propaganda om deres nye koncept:        

“Sydkoreansk mad lavet af den sydkoreanske kvinde Youra Kim, som tidligere har arbejdet på Barabba og noma her i København. Vinbaren & butikken er fyldt med det bedste af den moderne vinverden, hvor vinen er lavet med respekt for naturen. Et simpelt, cool og afslappet spisested, hvor man kan nyde et glas god vin.”

Mandag 27. december åbnede Propaganda, Vester Farimagsgade 2, med mad og vinsalg. I starten vil der være åbent onsdag-søndag kl. 12-23.

Åbningen af propaganda er omtalt flere steder. Læs bl.a. hvad Berlingske skriver, både om åbningen og om udviklingen der pt pågår af Vester Farimagsgade  Ny vinbar på Vesterbro serverer koreanske retter: »Det er en af de madtraditioner, der ikke er blevet udforsket nok« (berlingske.dk) 

Her i BUEN er vi glade for at Propaganda har valgt at flytte ind hos os og bidrage med endnu et løft af gadebilledet og atmosfæren i Vester Farimagsgade.

Propaganda Kitchen & Wine