Mød ROtation

Hos ROtation møder du Pernille og Dorte, som har arbejdet med indretning i en årrække. Om den aktuelle situation omkring det nye kontor post Corona fortæller de:

“Mange virksomheder oplever, at det er blevet sværere at få medarbejderne tilbage på kontoret. Hjemmet er blevet en reel konkurrent til den traditionelle arbejdsplads, og det kan betyde store udfordringer for kulturen, sammenhængskraften og kreativiteten i virksomheden. Omvendt forsøger mange at favne den nye fleksible arbejdsstruktur, for det har jo også vist sig at kunne noget positivt. En kombination og et dilemma, der pludselig betyder noget for vores indretning af kontoret.

Hvordan gør vi det attraktivt at møde ind? Hvordan udnytter vi vores kvadratmeter bedst muligt? Hvordan sikrer vi, at alle nye behov kan mødes (flere små møder, flere hybridmøder etc.)?”

Måske er det tid til at få friske øjne på udtrykket på kontoret?

ROtation har allerede hjulpet flere af vore lejere i BUEN med flotte, inspirerende og ikke mindst funktionelle up-to-date indretninger.

Har du lyst til at høre mere, så tag enten fat i Linda Nyholm fra Buen eller ring direkte til Dorte Kryger på telefon 28104088. Se cases og få inspiration på www.rotationindretning.dk  Evt. samarbejde med ROtation er et tilkøb man som lejer selv står for, vi har i BUEN blot fundet nogle virkelig dygtige samarbejdspartnere, som vi derfor gerne anbefaler.”Vi bringer det hjemlige ind i en professionel kontekst. Vi skaber en helt unik arbejdsplads, hvor folk møder ind og trives. Altid med afsæt i din virksomheds brand. ”