Next step i renovering – Mødelokalerne

Ud over vores nye kontor, så har vi siden efterårsferien også arbejdet på det to trappeopgange, Vesterbrogade 6C samt Vester Farimagsgade 4 – Det er bagtrappen op til kantinen. Vi har fået malet og så har vi  pudset terrazzoen på gulvet.

Vi er ligeledes ved at omdannet et gammelt køkken til en telefonboks. Desuden er der har bestilt nogle flotte folier som kommer op på de tidligere røde bagvægge og så er der lavet nye skilte for etager og fællesrum. Alt dette er en fortsættelse af farver og stil som også er lavet på Vester Farimagsgade 3, 1. og Vester Farimagsgade 6D, 2.

Vi glæder os til at de to opgange bliver færdige og til at vi kan fortsætte arbejdet videre rundt i BUEN.

Næste opgave vi igangsætter er renovering af den resterende etage på 5. sal., hvor vi skal male, lave nye gulve, etablere køl til mødelokale 3 og skifte anretterkøkkenet, der servicerer mødelokalerne.

Dette arbejde igangsætter vi fredag i uge 6, og det betyder derfor, at vi holder lukket i alle mødelokaler fra fredag d. 9. februar – søndag d. 10. marts. Herefter vil vi fra mandag den 11. marts genåbne mødelokale 1 og 2.

Åbningstid for lokalerne 3+4 vil blive meldt ud i løbet af januar 2024, når vi har mere detaljeret plan. Disse lokaler vil tage lidt længere tid, idet der skal etableres køl, før vi genåbner.

I perioden, hvor mødelokalerne er lukkede, vil vi kunne tilbyde, at man benytter kantinen til afholdelse af møder i timerne 8-16, men udenfor kantinens åbningstid.

Ligeledes vil  man kunne få lov at bruge de lokaler som måtte stå tomme i perioden. Vi kan pt. ikke sige hvilke der må blive tale om, men det vil kunne blive oplyst på forespørgsel når vi nærmer os.

Vi vil i ombygningsperioden ikke kunne tilbyde skærm eller andet udstyr i de midlertidige mødefaciliteter og ej heller servering af kaffe mm.

Vi er bevidste om at flere vi komme til at savne vores mødelokaler i perioden, og vi beklager de udfordringer det må komme til at betyde. Vi er dog optagede af at kunne servicere jer godt og tilbyde jer mødelokaler i nutidig standard, og håber derfor på forståelse for at lukningen er nødvendig.

Som et alternativ, tæt på, kan vi henvise til Restaurant MARK på Axelborg, som også faciliterer mødeafholdelser. Læse mere:  MARK-Erhverv.august.pdf (restaurantmark.dk)

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen i nye mødelokaleomgivelser i marts 2024. Ovenfor vises to af de oplæg, der viser arkitekternes tanker omkring mødelokalegangen, som vi gerne vil dele med jer, så I også kan se, hvad vi vil kunne glæde os til at vende retur til.