“No Elevators day” i buen

Den 27. april var officiel ”No elevators Day”. Her i BUEN er vi så heldige at have mange trapper at gå på, så derfor valgte vi, at opfordre til at lade elevatorerne i huset få en pause. Ikke fordi der var andre gode grunde til dette end de helt almindelige sundhedsmæssige ift. at tænke motion ind i en dagligdag på kontoret, og få pulsen lidt op.

Der var dog lejere som havde gæster i huset på dagen, der desværre opfattede det som om at elevatorerne var ude af drift. Det var ikke hensigten, og vi beklager de situationer det kan have medført rundt i huset.

Vi ved dog heldigvis også at initiativet betød røde kinder rundt på trapperne, og der blev overhørt lidt ”voksenmobning” i opgangene, når der blev spottet en kollega, som ikke var med på ideén. Der blev ligeledes observeret kollegaer, der arm i arm, valgte at tage trapperne i højt humør – Så dagens initiativ bragte også de ønskede smil og gode energi med sig. Vi er glade for at I er friske, når vi er (Og så skal vi selvfølgelig nok overveje udsmykningen bedre næste gang vi evt. måtte opfordre til lignende.)

På billedet ses nogle af de friske ”No elevators day” ambassadører, som forestod udsmykningen af vores opgange i BUEN.

No elevators day i BUEN var organiseret i samarbejde med NowWeMove, ISCA og DGI Storkøbenhavn, der som bekendt bor i BUEN.