MS Cykelcenter – historien om cykelkurven

Nok ligger vi lige i hjertet af København, med transportforbindelser til hele Sjælland, men for mange lejere sker den daglige transport til og fra arbejde på cykel, og for alle dem bør cykelcenteret være et sted man kender.

”Den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft hos en cykelhandler”

Sådan anmeldes Safi hos MS Cykelcenter blandt andet af sine kunder, og tænk engang, at vi er så heldige at den dygtige cykelsmed bor her hos os i BUEN.

Forretningen ligger på Vester Farimagsgade nr. 2, hvor den er spækket med spændende og fint cykeludstyr fra gulv til loft, en af tingene man umiddelbart falder for er denne nye, lækre cykelkurv.

Historien om cykelkurven viser sig at være den, at Safi selv har været med i processen omkring designet og produktionen. Han forhandlede en tilsvarende cykelkurv, som rent praktisk ikke kunne sidde godt fast på cyklen, og så gik Safi i dialog med en producent og sammen fik de lavet denne, som fungerer.

Nabotilbud: Kurven er rigtig flot og i god kvalitet og lige nu kan I købe den for kr. 650,- i letvægts aluminium eller kr. 550,- i metal. (Normalprisen er 995,-)

Safi står klar i cykelforretningen hverdage mellem 9-17 og lørdag mellem 10-16 til at hjælpe med reparationer eller vejledning omkring køb af ny cykel. Læs mere om MS Cykelcenter her www.mscykelcenter.dk