Mød vores ejendomsinspektør Henrik

I kender sikkert alle Henrik, så han behøver nok egentlig ikke nærmere præsentation, men vi synes han fortjener den alligevel.

Henrik har arbejdet i BUEN siden januar 1990, hvor han startede som ekstern elektriker. Henrik blev efterfølgende ansat som ejendomstekniker på BUEN´s ejendomskontor i juni 1999. Her har vi siden da nydt godt af Henriks store viden og alsidighed i sit arbejde.

Siden sin start som ejendomstekniker i ejendommen, har Henrik udvidet sit arbejdsområde. Ud over at være en del af det daglige team på ejendommens driftsopgaver, så står Henrik i dag for byggestyring af de fleste af vores ombygnings- og istandsættelsessager i BUEN.

Her sikrer Henrik, at der lægges budget for sagerne, rekvireres håndværkere og ikke mindst investeres der store kræfter i koordinering og dialog med lejerne. Det betyder, at der i Henriks hoved jongleres med viden om alt fra, hvilke bordplader der skal bestilles, til hvor lampeudtag skal være i loftet. Samtidig har Henrik styr på leveringstider og styrer os altid godt og sikkert gennem alt, fra små maleropgaver til indretninger og store ombygninger.

Aktuelt vil I fortsat kunne finde Henrik på 1. sal, Vester Farimagsgade 6, hvor det nu er sidste halvdel, af etagen, som gøres klar.

Til trods for der er utallige bolde i luften og vi er mange som trækker i Henrik, så bliver man altid mødt af et godt humør og stor entusiasme hos Henrik. Det er formentlig én af de mange ting, som gør ham både afholdt og kendt rundt i huset.