Mandag d. 4/10-21 rykkede Madkastellet ind i BUENs kantine og kører under navnet MARK CANTINA

Mød Mikkel Espersen – jeres nye køkkenchef

Mikkel er udlært kok fra Paustian og har flere års erfaring fra Michelin restauranter som AOC, Studio og Marchall. Mikkel har derudover været privat kok for FCK, har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og er desuden udlært “te-sommelier” i Canada.

Han har undervist på kokkeskoler i 6 år, er en eminent juicer og ikke mindst verdens rareste kok og far. Senest var Mikkel køkkenchef på Restaurant Polly.

Vi glæder os helt vildt til at møde jer allesammen!

” Til at beværte jer, bespise jer, kræse for jer til frokost og hvor vi ellers støder på hinanden i løbet af dagen.

Vi går ydmygt til opgaven, da vi ved at det er en mangfoldig, dynamisk og sulten flok nye kollegaer vi får. Vi håber I er friske på nogle nye smagseventyr og at I vil tage godt imod os.
Vi håber I alle har lidt ekstra tålmodighed med os – og vores eventuelt mange spørgsmål. Vi skal måske lige bruge en uges tid til at finde vores plads i køkkenet 😉

I vil helt sikkert opleve forandringer, som vi håber I vil modtage med åbent sind og nysgerrige smagsløg. Nogle dage vil i få frokosten serveret som den velkendte buffet, andre dage som portionsanretninger og indimellem som “family style” ved bordene. Alt sammen for at give jer det gode, sociale, sunde, varierede og inspirerende frokostmåltid.

I kan læse mere om jeres kantine på www.mark-cantina.dk,  hvor I vil kunne se uge-menuen, bestille take away og andre lækkerier m.m “

Jer & Madkastellet

“Vi lever og ånder for at servere god sund mad, som vores gæster er mere end “bare tilfredse” med.

Vi har en sund holdning til både råvarer og den fremstilling, der gør hvert måltid til en god oplevelse. Selvfølgelig bruger vi også de bedste råvarer – rigtig gerne danske.

Med Madkastellet Kantiner kan vi tilbyde jer en kantine – drevet af et lille dynamisk og passioneret hold bestående af nogle af landets dygtigste kokke inden for restaurant, kantiner & catering.

I hverdagen vil køkkenet være besat af smilende og udadvendte medarbejdere, der står ved dagens måltid og er i øjenhøjde med jer og jeres livretter”