Vi byder velkommen til Food Club

Her i BUEN har vi glædet os meget til at dele nyheden omkring vores tidligere restaurant MADO på hjørnet af Vesterbrogade og Vester Farimagsgade.

Foodclubs koncept

Det bliver Madklubbens ta’ selv bords-koncept, Food Club, der rykker ind i lokalerne, der før husede Mado. Et koncept du måske allerede kender fra lokationen på Nørrebro. Essensen i Food Club, er som navnet også antyder, at det handler om socialt nærvær. At man kan komme hinanden ved uden at skulle tænke på, om der nu er noget alle kan lide – for det er der. Og så er det med en grøn agenda, der også ønsker at tackle problematikken omkring madspild.

“Food Club er lidt et hjertebarn for mig. Det er essensen i måltidet. At man uden at skulle bekymre sig om, der er noget hele selskabet kan lide, eller om regningen nu bliver for dyr, faktisk kan læne sig tilbage og lære præcis, hvad idéen med et ta’ selv bord faktisk er. Det handler ikke om en bugnende tallerken, der skal skovles ind. Et måltid er ikke en sprint. Det handler om at tage sig tiden til at fordybe sig i selskabet omkring sig – velvidende om at han man får holdbar energi indenbords”, forklarer Madklubbens CEO, Anders Aagaard.

Restauranten planlægger at åbne dørene midt i november og lokationen er ikke tilfældigt udvalgt.

”Buen er en smeltedigel, placeret strategisk stærkt både ift. Københavnere, og folk fra de omkringliggende byer, der besøger hovedstaden. Men ikke mindst er det også en fantastisk placering for alle de mange turister, der besøger København.”