Hils på vores nye naboer Palace Enterprise

Vi har tidligere løftet sløret for, at en ny nabo var på vej ind i butikslokalet Vester Farimagsgade 6. Der bliver pt. malet og gjort klar bag den tildækkede facade, hvor I allerede nu kan møde Gitte, Marie og Rasmus, der selv svinger malerpenslerne. De åbner i juni Palace Enterprise. Om dette siger de selv:

”Palace Enterprise er et nyt udstillingsrum i København, der ønsker at præsentere en gruppe af kunstnere på tværs af generationer. Det gælder for de fleste af kunstnerne som vil blive præsenteret, at de alle er internationalt anerkendte med udstillinger på flere store institutioner rundt om i verden, mens de i Danmark, mangler en mere lokal forankring – og det er denne forankring, som vi ønsker at bidrage med. Herudover vil udstillingsstedet have fokus på dele af den lokale danske scene, hvor udstillingsstedet gerne vil hjælpe lokale kunstnere til at opnå større eksponering på den internationale scene.

Vi åbner med Nina Beiers værkserie “Plug” – en serie af værker, som Nina har arbejdet på i nogle år, men som aldrig har været vist i Danmark før. Nina Beier er en af de absolut vigtigste danske kunstnere vi har herhjemme, og vi er stolte over at kunne præsentere denne udstilling med hende.

Courtesy Nina Beier and Palace Enterprise
Courtesy Nina Beier and Palace Enterprise

“Plug” åbner d. 3. juni og løber til og med 31. juli.

Udstillingsstedet drives af Gitte Skjødt Madsen, Rasmus Stenbakken og Marie Gellert Jensen. Vi har tilsammen mere end 40 års erfaring fra den danske og internationale kunstverden, fra både galleri, museums- og messeverden.”