Hils på vores nye lejere – keycore

Vi har tidligere fortalt, at Keycore er flyttet ind midlertidigt på 3. sal i BUEN. Pr. 1. april glæder vi os til at de rykker til deres endelige lejemål, Vester Farimagsgade 6, 1.  Men hvem er det, som bliver en del af BUEN? Læs mere om vores nye naboer her:

I 2015 besluttede KeyCore at skærpe forretningsprofilen markant og blev nogle af de første til at introducere AWS som cloudleverandør på det danske marked. På daværende tidspunkt havde AWS allerede en meget stor andel af det internationale cloudmarked, men var stadig forholdsvis ukendt i Danmark.

Det er en væsentlig årsag til, at KeyCore den dag i dag fortsat er blandt de absolut førende AWS-partnere i Danmark, med både Advanced, Well-Architected og Public Sector-certificering. En position, der ikke mindst fastholdes gennem vores ansættelser af flere af de højest certificerede AWS-eksperter, der løbende videreuddannes og indgår i globale netværk med adgang til ny læring og erfaringer, der ruster til en fremtid med stadig større kompleksitet og krav om dyb forretningsforståelse.

Vi er mere end 30 konsulenter i KeyCore som både arbejder ude hos vores kunder og som også kommer til at have deres gang på vores kontor i Buen for at være en del af projektarbejde sammen med andre medarbejder eller for at have ro til at fordybe sig i arbejdsopgaver.

Vi har været utrolig glade for den modtagelse og professionelle behandling vi har fået i forbindelse med indflytningen i vores nye lokaler og hjælp med indretning samt materialer. Det har været, og er, en meget professionel proces. Desuden har vi fået mulighed for at kunne bruge midlertidige lokaler i Buen indtil vores ”rigtige” kontor er færdigt primo april – det er en meget værdsat service.

Vi ser frem til at flytte ind og blive en del af en ejendom, hvor der er orden i alle de ydre rammer og hvor vi samtidig har mulighed for at bruge fælles faciliteter som mødelokaler mv. hvis der bliver brug for det.