En lille julehilsen fra os til alle jer

Inden julefreden sænker sig over ejendomskontoret, vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi håber I alle kommer godt igennem den forestående juletid, hvor mange nok igen vil være at finde på hjemmekontoret med børnene og hjemmeskole på sidelinjen.

På den positive side af dette, så er julen jo netop tid til nærvær i familiens skød…. Og så kan vi jo altid se frem til igen at kunne mødes på gangene og over en kop kaffe efter nytår, hvor vi så nok også er rigtig klar til det.

Vi ser frem mod 2022 i god stemning. Vi så for et års tid siden ind i et helt ukendt 2021, og på daværende tidspunkt vidste vi endnu ikke hvad Coronaen ville bringe af effekt på os her i BUEN.

Vi holdt vejret en smule, og er da heller ikke gået udenom knups. Men i det store hele tillader vi os her til jul i hvert fald at ånde lettet op, for der er mange der gerne vil være en del af vores fællesskab i BUEN.

Det vi så i 2021, var at flere lejere som brød op andre steder, valgte at gå til os. Dette sammenholdt med at vi har haft nogle gode lejemål at tilbyde, så ender vi rent faktisk 2021 med en historisk lav tomgang.

Det er vi rigtig glade for. En godt udlejet ejendom er hele fundamentet for at vi kan arbejde med de fremadrettede tanker omkring ejendommen og dens udvikling.

Vi vil derfor gerne vil takke alle jer nuværende lejere for jeres vedvarende gode måde at trække jeres netværk her ind på, så vi får noget at arbejde med. 1.000 TAK – bliv gerne ved med det!

Hvis I har kommentarer, gode ideér eller blot er nysgerrig, så giv lyd – Ring, skriv eller lad os tage en kop kaffe.

Linda:
+45 30 61 15 63
lny@lf.dk