Velkommen til nye lejere

Keycore

Som vi tidligere har skrevet om, er der nye lejere på vej ind flere steder i BUEN. Blandt andet på 1. salen, hvor vi er i gang med at bygge om fra små cellekontorer til to store lejemål. Allerede 1. januar 2021, har vi dog fået selskab af Keycore, som er den ene af de nye lejere på 1. salen, hvor de låner Heimdals gamle lokaler på 3. sal, Vester Farimagsgade 1. Herfra vil de arbejde, indtil de kan flytte til det endelige lejemål pr. 1. april 2021. Keycore arbejder med IT løsninger for større virksomheder. Der vil komme en mere grundig præsentation af Keycore, når tiden nærmer sig, at de overtager det endelige lejemål i BUEN.

På 4. salen, Vester Farimagsgade 6 er vi også i gang med slutspurten med klargøring til vores nye lejer Landbrugslotteriet, som flytter ind hos os den 1. februar.

Landbrugslotteriet

Landbrugslotteriet flytter ind med 9 medarbejdere ind i BUEN og både de og vi glæder os meget.

Landbrugslotteriet er det lille danske lotteri, der har stor betydning for både spillere, medarbejdere og Danmarks landskab, natur og dyreliv. Med 2 mio. skattefrie kroner og 27.449 andre gevinster hver måned, har de mange glade spillere. Lotteriet er en selvejende fond, der er underlagt kontrol fra Justitsministeriet. De fik den første bevilling til at lave lotteri tilbage i 1907. Helt siden starten har lotteriet betydet noget for en række små og store almennyttige formål. De uddeler hvert år penge til blandt andet Landbrug & Fødevarer, Miljø- og Fødevareministeriet samt Justitsministeriet, som fordeler pengene videre til forskellige formål som Fx Dyrenes Beskyttelse, 4Hs madskoler, små og store familielandbrug og meget mere.

Vi glæder os til at Landbrugslotteriet bliver en del af BUEN. Vi kan allerede nu fornemme en virksomhed med sprudlende energi og entusiasme, og det kan vi vel ikke få for meget af her i denne lidt underlige Coronatid.