Nye “grønne” virksomheder i BUEN

Vi siger velkommen til en række nye lejere, der i løbet af første kvartal 2023 flytter ind hos os i BUEN.

Lejerne flytter ind på vores flotte nyrenoverede etage i A-huset 2. sal, hvor vi har lavet et nyt koncept for BUEN – Nemlig et mere fællesskabsorienteret miljø.

Etagen er forbeholdt ”grønne” virksomheder, der enten arbejder indenfor den bæredygtige omstilling, fødevarebranchen, energisektoren eller grønne profiler i øvrigt.

Vi glæder os til at byde velkommen til:

I det følgende kan I møde hver enkelt virksomhed i en kort præsentation

Hvis nogen skulle finde etagen interessant, og ønsker at indgå i fællesskabet, så har vi pt. ca. 100 m2 kontor, som fortsat ikke er lovet væk på etagen – Sig til hvis I vil besøge lejemålet og den nye etage.

” Dansk Fjernvarme er en af Danmarks største brancheorganisationer og er interesseorganisation for landets ca. 350 fjernvarmeselskaber og affaldsenergiselskaber, der forsyner omkring 66 procent af alle danske boliger med grøn og effektiv varme. Dansk Fjernvarmes hovedkontor ligger i Fjernvarmens Hus i Kolding, men med en afdeling i København hvor 22 medarbejdere deres arbejdsplads i Buen. I dag kommer 75 procent af fjernvarmen fra vedvarende energi, og sektoren har som mål at blive CO2-klimaneutral i 2030.”

” VANA – Dansk Emballageansvar er stiftet for at kunne sikre genbrug og genanvendelse af milliarder af emballager hvert år på vegne af tusindvis af virksomheder, som fra 2025 skal leve op til nye lovgivning på emballageområdet.

Vi er i proces med at bygge en helt ny organisation op fra bunden og ser enormt meget frem til at gøre dette i de flotte og nyistandsatte rammer i BUEN. Vi glæder os til at blive en del af fællesskabet og samarbejdet med de andre aktører på etagen men også med hele ejendommen.”

” FødevareBanken er en NGO, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. Vi modtager overskudsmad fra fødevareproducenter og grossister. Det er mad, der intet fejler, men som alligevel ikke kan sælges i butikkerne. Maden leverer vi – med hjælp fra et stærkt hold af frivillige – videre til sociale organisationer, som tilbereder maden til måltider for mennesker i svære livssituationer.

FødevareBanken har lagre i Brøndby, Kolding og Århus, og fordeler maden derfra. Det er sekretariatet, som består af 6-7 ansatte, der rykker fra kontorer i Nordvest og ind til Buen d. 1. april. Vi glæder os meget til at komme på plads på vores nye arbejdsplads.”

” Dansk Planteværn er brancheforening for planteværnsindustrien i Danmark. Medlemskredsen består af virksomheder, der er beskæftiget inden for udvikling og produktion af syntetiske og biologiske planteværnsmidler til landbruget. En stor del af medlemsvirksomhederne er desuden engageret i frøforædling samt udvikling af præcisions- og digitale værktøjer. Så lidt som muligt, så meget som nødvendigt – det er, hvad der skal til for at producere sunde, sikre fødevarer med respekt for miljøet.

Vi glæder os meget til at flytte ind i BUEN og til det faglige fællesskab i den nye, grønne korridor.

Mange hilsner fra Tanja, Bolette og Camilla. “