Alt rejser bliver for en stund teater

Microforestilling – New World Tours

Scenekunstgruppen SAMLING arbejder i løbet af september måned på at udvikle en microforestilling, der tager udgangspunkt i en virkelig rejseguides frustrationer over ikke at kunne udføre sit højt-elskede hverv i en nedlukket verden og derfor finder på sin helt egen måde at gentænke rejseoplevelsen på.

Microforestillingen har arbejdstitlen New World Tours og er en scenografisk-helhedsinstallation opført i et butikslokale, der ligger midt i Danmarks trafik- og rejseknudepunkt ved hovedbanen i København og på den måde forsøger at nedbryde grænserne mellem publikum og teaterscene.

Publikum kan forvente en intim oplevelse, hvor man befinder sig tæt på skuespilleren i en ramme, hvor publikum ikke kun er passive tilskuere, men måske også selv inddrages som statister i forestillingen.

Kunstgruppen der blandt andet består af Helle Kirstine Egsgaard og Marie Boye Thomsen har lejet sig ind i ALT Rejsers gamle lokaler på Vesterbrogade, og I vil i løbet af september arbejde i lokalerne på at gøre klar til deres forestilling.

Vind 2 billetter

Vi ser frem til at forestillingen vil bringe nye impulser ind i BUEN –  og vi har i samarbejde med kunstgruppen fået lov til at sætte to billetter på højkant blandt vores læsere. Har man lyst til at være med i lodtrækningen om to billetter, så sendt en mail til LNY@LF.DK med overskriften”microteater i BUEN”. Mail skal være modtaget senest fredag den 17. september kl. 10:00, for at deltage i lodtrækningen. Den heldige vinder vil herefter modtage direkte besked pr. mail.  

Forestillingen spiller i perioden 28.- 30. september, Vesterbrogade 6D. Nærmere info kan fås ved at sende en mail til Helle: helle.k.egsgaard@gmail.com