DGI tilbyder motion på arbejdspladsen

DGI Storkøbenhavn – Idrætsforeningernes udviklingshus

I februar 2022 flyttede vi DGI Storkøbenhavn ind i Buens skønne kontorfællesskab. I DGI Storkøbenhavn arbejder vi med at styrke idrætsforeningerne og skabe stærke fællesskaber omkring idræt, motion og bevægelse.

Vi er eksperter i virkelighedens udfordringer for idrætsforeningerne. Vi har medarbejdere der er specialister i foreningsudvikling, markedsføring, fundraising, frivillige, nye målgrupper, skolesamarbejde, events, sundhed og meget mere. DGI Storkøbenhavn udvikler vi både klassiske foreninger som gymnastik, badminton, svømning og basketball – samtidig med at vi konstant udfordrer foreningsrammen og organiseringsmåderne via nye udviklings- og projekttiltag.

Med udgangspunkt i foreningernes hverdag og udfordringer ønsker vi i DGI Storkøbenhavn at finde frem til den bedste løsning for foreningernes fremtidige indsats. Målet er altid at styrke foreningerne og give dem de bedste forudsætninger.

Motion på arbejdspladsen

DGI Storkøbenhavn arbejder også med firmaidrætsforeninger og vil derfor gerne tilbyde Buens virksomheder en unik mulighed for at få mere motion på arbejdspladsen.

Se mere i flyeren her