Pronestor – BUENs mødelokalers nye online mødebookingsystem

Nu er det endelig blevet muligt for dig som lejer, selv at booke mødelokaler og forplejning i BUENs mødelokalers online mødekalender.

Hvad er Pronestor?

Værktøjet hedder Pronestor og er en webbaseret mødekalender, hvor du nu nemt selv kan booke dine møder med hertil ønsket forplejning.

Med Pronestor har du altid overblik over dine bookede møder med mulighed for at rette i dem, helt op til dagen i forvejen for mødet. Det kunne f.eks. være antallet af deltagere og dermed justeringer i forhold til forplejningen over dagen.

Hvordan booker jeg et møde?

For at benytte det online bookingsystem, skal du som lejer være oprettet i Pronestor. Er du ikke allerede oprettet som bruger og ønsker at booke et mødelokale? Send da en mail til buen@lf.dk – så får vi dig oprettet. Som nyoprettet bruger, modtager du en mail med link til, hvor du selv laver din adgangskode. Brugernavn er din mailadresse.

Pronestor er et meget brugervenligt og intuitivt system, men vi har naturligvis lavet en vejledning, hvis du skulle få brug for hjælp – Gå til booking og vejledning her.

Skulle der opstå udfordringer, som ikke står beskrevet i vejledningen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på buen@lf.dk eller 33 12 18 03 – så hjælper vi gerne!