København – årets arkitekturhovedstad

I år kan København bryste sig af at være arkitekturhovedstad. En titel, der blot er blevet uddelt én gang før.

Der er derfor ekstra stort fokus på arkitekturen i København i år, hvor en lang række udstillinger og events stiller skarpt på den unikke og forskelligartede arkitektur vores hovedstad kan byde på.

I den anledning er vi stolte af at vore blevet spurgt om at vise vores flotte ejendom frem. BUEN er opført i 1950´erne og karakteristisk for sin tids modernistiske udtryk.

Ligeledes har BUEN altid imponeret med sin arkitektoniske og konstruktionsmæssige genistreg med selve buen hen over Vester Farimagsgade.

Selve arrangementet

Den 25. marts åbner vi dørene i BUEN og byder hele verden indenfor.

Arrangementet finder sted fra kl. 10 lørdag formiddag, hvor dørene åbnes til, at besøge vores flotte opgangsparti, Vesterbrogade 6D.

Vi har inviteret indenfor til, at man kan komme helt til tops i BUEN – nemlig op på tagterrassen på 9. sal.

Efter at have nydt udsigten mod TIVOLI, Rådhuspladsen, Axelborg, Hovedbanegården og Vesterbrogade, går vores gæster via trappeparti ned på tagterrassen ved kantinen ud mod Vester Farimagsgade og ud via trappen Vester Farimagsgade 6, for der at nyde vores ikoniske rudevæg på vej ned.

I kantinen vil der fra kl. 14-15 holdes oplæg ved Flemming Rafn, arkitekt hos 3. natur, som vi samarbejder med i forhold til at fastholde BUEN´s arkitektoniske særpræg og også tage dem respektfuldt med ind i fremtiden.

Det kræver særskilt tilmelding at overvære oplægget, så meld gerne retur, hvis I ønsker at deltage med antal til lny@lf.dk

Læs eventuelt mere om Open House arrangementet her: https://dac.dk/open-house/

Det praktiske i forhold til afviklingen

I tidsrummet for hele arrangementets afholdelse, lørdag den 25. marts kl. 10-17, samt timerne op til og efter, vil særligt området for ankomst og udgang kunne forventes at være præget af aktivitet. Der vil være billetkontrol ved hovedindgangen fra Vesterbrogade 6D, og vi henstiller derfor til, at vi alle benytter andre adgangsveje, hvis man har behov for at komme ind på kontoret denne dag.

Vi har også åbnet op for gæster på vores naboejendom Axelborg, og hvis man som lejer har lyst til at deltage i det for længst udsolgte arrangement, opnår man adgang til BUEN og Axelborg ved at vise sit kantinekort i indgangen.

Arrangøren melder udsolgt

Dansk Arkitektur Center har meldt udsolgt for noget tid siden, og der kan derfor forventes mange mennesker, både i byen generelt men også omkring BUEN.

Vi håber at I som lejere i ejendommen vil være til stede især jer som har butikker i stueplan, hvor vi antager, at der på dagen kan være ekstra mange gæster på udkig efter mad, kaffe eller andre gode oplevelser.

Spørgsmål til arrangementet kan stilles til Linda på lny@lf.dk eller 30611563