Tiltag i Kantinen for at forebygge smitte med ny Coronavirus

Vi opfordre alle til at følge de retningslinjer som er udsendt fra sundhedsmyndighederne og følger dem selv i køkken og kantine

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Fra i morgen onsdag den 11. marts gennemføres følgende ændringer:

  • Brødbuffeten bliver lavet om til portionsboller eller portioneret baguette samt skiveskåret rugbrød.
  • Vi sætter mindre fade på buffeten og sikre ofte udskiftning af ta’ting.
  • Bestik sættes op i krukker i mindre portioner.
  • Smør serveres i indpakket portioner.
  • Salt/pebersæt udskiftes til portionsbreve for en periode.

Måske næsten allervigtigst, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at vi er opmærksomme på at holde afstand til hinanden. Vi vil derfor opfordre til, at alle ikke kommer til frokost på samme tid, som det i høj grad sker i dag – spred jer ud på hele kantinens åbningstid, så vi undgår kødannelse omkring buffeterne og at der sidder for mange omkring bordene.  Det er også OK at tage en tallerken mad med tilbage til kontoret – husk blot at komme retur med det beskidte service samme dag.