Erhvervsleje København

Leder du efter erhvervsleje København til at huse din virksomhed? Hos Ejendommen Buen har vi ledige lokaler lige i hjertet af København.  


Ring til os på tlf. 33 12 18 03, eller send en mail til buen@lf.dk, så finder vi en dag til fremvisning af lokalerne.


Erhvervsleje København

Hvad får du ved valg af at leje erhvervslokaler hos Buen?

Buen har siden 1950’erne fungeret som en erhvervsejendom, der både huser butikker og kontorer.   

Det er derfor en ejendom, der længe har givet tag over hovedet til diverse virksomheder. Det betyder derfor også, at de rigtige faciliteter og omgivelser for at drive virksomhed derfra, er blevet justeret over årtier.  


Med erhvervsadresse hos buen får du derfor:
 

  • Transportmuligheder der gør hverdagen lettere for ikke mindst medarbejdere, men også kunder og leverandører. Buen er nemlig placeret klods op ad Vesterport station, og 2 min. gåafstand til Københavns hovedbanegård.  Læs mere om transportmuligheder her.


  • Store og lyse lokaler, som danner behagelige rammer for medarbejdere og besøgende. Som lejer kan du vælge lokaler i størrelser fra 50 m2 til 400 m2. Læs mere omkring ledige erhvervslejemål her.


  • Et kvarter med liv. De omkringliggende butikker og faciliteter giver området liv og skaber derfor et dynamisk miljø, som taler til de nytænkende og innovative. Læs mere omkring beliggenhed her.


  • Mulighed for frokostordning fra Meyers kantiner. Som virksomhed kan du aftale frokostordning, som hver dag sørger for friske og velsmagende retter, der giver energi og holder medarbejdere kørende. Læs mere omkring vores kantine her.  


Hvis du er interesseret i en fremvisning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 33 12 18 03, eller skrive en mail til buen@lf.dk.


Erhvervsleje i København

Erhvervsleje der skaber muligheder

Visionær og miljøbevidst

Som en stor ejendom, er det vigtigt for os, at vi gør vores for at passe på og værne omkring miljøet. Derfor støtter vi også op omkring visionen om at mindske brugen af pap og lignende materialer. Vi er også stolte af, at have modtaget diplom fra Hofor forsyningsselskab, for bedste udnyttelse af fjernkøling.

Vær med til at bestemme indretningen

Vi ved, at hver virksomhed har forskellige behov og ønsker for indretningen af lokalerne. Derfor giver vi også jer mulighed for at have indflydelse på, hvordan indretningen skal være, så jeres behov og præferencer matcher dét, vi kan tilbyde.


En beliggenhed med historie og liv

Med den centrale beliggenhed på Vester farimagsgade, er det som Københavner svært at have overset Buen.

Navnet Buen er ikke tilfældigt, og kommer af den karakteristiske bue, der danner en form for halvmåne.


Bygningen består af fire bygninger, som hænger sammen. Det skaber derfor en unik helhedsfølelse, på trods af de mange kvm, som huser alt lige fra restauranter til rejseselskaber.

De mange forskellige virksomheder skaber et miljø fuld af liv, der tiltrækker forskellige folk og turister.  

Kontakt os i dag for en fremvisning af jeres kommende erhvervsadresse

Hvis ovenstående virker som noget for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og aftale en tid til fremvisning. Vi kan kontaktes på tlf. 33 12 18 03, eller på mail buen@lf.dk.