Erhvervslejemål i København City på 97 m2

Erhvervslejemålet har store vinduer, der skaber lyse og varme kontorer. Lokalerne afleveres i rengjorte nyistandsatte med lyse vægge og mørke gulvtæpper. I kan danne rammerne til et moderne kontor, hvor jeres medarbejdere vil trives.

Dette erhvervslejemål er i et aflangt kileformet lokalet der består af to lokaler. Det største lokale indrettes med 6-7 arbejdspladser, hvor alle får vinduesplads. Kontorerne er udstyret med udvendige gardiner, I nemt kan rulle ned hvis solen blænder.

Udover kontorpladsen kommer dette erhvervslejemål i København med et mindre lokale, ideelt til brainstorming, pusterum eller mindre kundemøder.

I får som lejere stor fleksibilitet til hvordan I vil indrette jeres lokale.

Der er toiletter med håndvaske tæt på kontoret. Lejere har mulighed for at spise i kantinen, der varetages af Meyers Kantine.

Ledigt til overtagelse.

erhvervslejemål københavn

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Jeres kontor i Ejendommen Buen vil placere jer i absolut centrum af København. Med adresse på Farigmagsgade 6, har vil I have gåafstand til alt hvad I har brug for. Der er ca. 200 meter til regional og S-tog station. I kan selv vælge om I vil tage med Vesterport eller Hovedbanegården. Derudover åbner der en metrostation i 2019 nær Hovedbanegården. I kan parkere på Nyrupsgade blot 200 meter væk.

  • 200 meter til Vesterport Station og Hovedbanegåarden
  • 200 meter til parkeringsmuligheder
  • 250 meter til indkøbsmuligheder
  • 400 meter til Tivoli Food Hall.

centralt erhvervslejemaal københavn

ØKONOMI:

  • Mdr. leje kr. 10.266 / kr. 1.270 pr. m². eksl. driftsudgifter og varme
  • Driftsudgifter og ejendomsskatter: kr. 361 m² pa.
  • Varme: kr. 157 m² pa.

For mere information omkring overtagelse m.m., kontakt venligst Ejendommen Buen på tlf. 33 12 18 03 eller buen@lf.dk