Lej kontor København på 370 m2

Store erhvervslokaler i København med udsigt udover Vester Farigmagsgade. Erhverlokalerne består af to store rum, der skaber de perfekte rammer til åbent kontorlandskab. De bærende søjler i lokalet, er med til at give dele lokalet op, og muliggør at opdele rummet i mindre dele.

Lokalerne afleveres i rengjorte nyistandsatte med lyse vægge. Har I nogle ønsker til hvordan erhvervslokalerne skal se ud ved overtagelse, er vi fleksible til at efterkomme jeres ønsker..

Kontorpladsen kan indrettes optimalt til 30-35 personer, og har stadig plads til lounge sofaområde til afslapning. I kan også indrette dette store erhvervslokale i centrum af København med et lille hygge- eller brainsstorming hjørne.

Der er toiletter med håndvaske tæt på kontoret. Lejere har mulighed for at spise i kantinen. Det er Meyers Kantine der dagligt serverer lækkert, sund og varieret mad.

 

 

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Jeres kontor i Ejendommen Buen vil placere jer i absolut centrum af København. Med adresse på Farigmagsgade 6, har vil I have gåafstand til alt hvad I har brug for. Der er ca. 200 meter til regional og S-tog station. I kan selv vælge om I vil tage med Vesterport eller Hovedbanegården. Derudover åbner der en metrostation i 2019 nær Hovedbanegården. I kan parkere på Nyrupsgade blot 200 meter væk.

  • 200 meter til Vesterport Station og Hovedbanegåarden
  • 200 meter til parkeringsmuligheder
  • 250 meter til indkøbsmuligheder
  • 400 meter til Tivoli Food Hall
Erhvervslejemål København

ØKONOMI:

  • Mdr. leje kr. 11.890 / kr. 1.270 pr. m². + driftsudgifter
  • Driftsudgifter og ejendomsskatter: kr. 361 m² pa.
  • Varme: kr. 157 m² pa.

For mere information kontakt venligst Sadolin-Albaek på +45 70 11 66 55 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

I kan læse mere information om dette erhvervslejemål i København V her.

 

Premium Partner Badge Lokalebasen.dk